Havi három dollárért új Otthonod lehet a Netflixnél

Néhány dél-amerikai országban, köztük Argentínában, Sarvadorban vagy Hondurasban a Netflix felhasználók egy új felületet kapnak a Netflix előfizetésük mellé a tesztidőszak alatt, ahol menedzselhetik az Otthonokat. Az Otthonok fontos tényezői lesznek a Netflix előfizetéseknek, hiszen itt lehet beállítani, hogy a választott előfizetői csomaghoz milyen eszközök csatlakoztak. Ezekben az országokban az okostévés, a set-top-boxos, a játékkonzolos applikációk egyetlen Otthonhoz (nyilván IP cím alapján) tartoznak, és kizárólag a mobil, a tablet és a laptopos nézés engedélyezett másik fizikai helyen (más IP címről bejelentkezve), amivel így sokkal egyszerűbben értelmezhető a Netflix háztartásokra vonatkozó korlátozása.

Ennek az a lényege, hogy a választott csomag függvényében, de fixen 3 dollárért további otthonok adhatóak hozzá az előfizetésekhez, amikkel gyakorlatilag kiválthatóak a fiókmegosztások. A Normál előfizetők egy további otthont adhatnak hozzá 3 dolláros felárért cserébe, míg a Prémium tagok 2 új Otthont, szintén 3 dolláros díj ellenében.

Arra is van lehetőség, hogy az alfiókba a teljes profil adatai átkerüljenek, előzményekkel és személyre szabott ajánlásokkal együtt, így mondjuk aki nyáron a nyaralóban használná – időszakos jelleggel-, annak minden otthoni beállítás megmaradna, ugyanakkor a tesztelés célja egyértelműen a fiókmegosztások megsarcolása, ami a Netflix reklámokkal támogatott új csomagja mellett a lenagyobb harcot jelenti, hogy több bevételhez, és szélesebb közönséghez jusson.

#műsoronplus #netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.