A Mielőtt megismertelek szerzőjének romantikus filmadaptációja júliusban érkezik a Netflixre

Nyáron érkezik Augustine Frizzell időutazós szerelmi története Az utolsó szerelmes levél, amelynek főszereplője Felicity Jones lesz, és kaptunk hozzá egy magyar feliratos előzetest is.

Az utolsó szerelmes levél (The Last Letter From Your Lover), Jojo Moyes 2010-ben írt azonos című regényének lesz a filmadaptációja. Moyes olyan romantikus sikerkönyvek szerzője, mint a Mielőtt megismertelek, és a filmet még 2019-ben a Blueprint Pictures és a The Film Farm készítette, viszont a Netflix vásárolta meg a jogait Amerikára és néhány nemzetközi piacra, így Magyarországon július 23-án a streaming szolgáltató fogja bemutatni.

A jelenben és a múltban játszódó történet az ambiciózus újságírót Ellie Haworthot (Felicity Jones) követi, aki titkos szerelmes levelekre bukkan, és felfedezi a 60-as években élő pár, a gazdag iparos feleségének Jennifer Stirlingnek (Shailene Woodley), és a pénzügyi újságíró Anthony O’Hare (Callum Turner) tiltott szerelmének történetét. Miközben Ellie fokozatosan kibontja a rejtélyes románc részleteit, saját szerelmi története is kezd feltárulni előtte, amelyben a kedves és komoly levéltáros (Nabhaan Rizwan), nyújt neki segítséget.

Képek:

A filmet a színésznőből lett rendező, Augustine Frizzell készítette, producerek Graham Broadbent, Peter Czernin, Simone Urdl, és Jennifer Weiss.

Képek: StudioCanal

#Műsoronplus #Netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.