Skandináv posztapokaliptikus sorozat jön a Netflixre A tetovált lány főszereplőjével

Black Cab címmel tavaly novemberben jelentette be a Netflix Adam Berg rendezésében az új svéd posztapokaliptikus thrillert, amelynek egyik főszereplője Noomi Rapace, akit sokan A tetovált lány filmtrilógiából ismerhetnek. A film Jerker Virdborg azonos című könyvének lesz a filmadaptációja.

Most fény derült a többi szereplőre is, valamint megismerhetitek a film háttértörténetét: Ezek szerint A Black Crab egy skandináv akcióthriller lesz, amely a klímaváltozás és a háború miatt széthullott posztapokaliptikus világban játszódik.

Fotó: Johan Bergmark / Netflix

A végtelen tél alatt hat katonát veszélyes küldetésre küldenek a befagyott tengeren át, hogy eljuttassanak egy különleges csomagot, amely véget vethet a háborúnak. A misszióban részt vevő katonák fegyverekkel és korcsolyákkal vannak felszerelve, viszont nincsenek tisztában azzal, hogy mit is kell kézbesíteniük, vagy kiben bízhatnak meg. A világot megváltó küldetés megkérdőjelezi a hitüket és felteszi bennük a kérdést: mit áldoznak fel saját túlélésük érdekében?

A korábban már bejelentett Noomi Rapace mellett láthatjuk többek között a Thicker Than Water, A kalifátus, és a közelgő Netflix sorozat a Katla főszereplőjét Aliette Opheimt, valamint David Dencik svéd színészt, akit a Quicksand, Suszter, szabó, baka, kém-ben láthattatok, de szerepelni fog a szintén hamarosan érkező Netflix Original skandináv thrillersorozatban, a The Chestnut Man-ben is.

Adam Berg kiváló szereplőgárdát szerződtetett a skandináv produkcióhoz, és szerinte a szereplők életet leheltek majd ebbe a filmbe, és a szemük, a hangjuk, az arcuk és a testük fog minket vezetni a történetben. Berg szavaival élve „gyönyörű emberiséget hoznak ebbe a hideg és durva világba, amely maga a Black Cab”.

A sorozat forgatókönyvét Adam Berg és Pelle Rådström készítették, producerek lesznek Malin Idevall és Mattias Montero. Gyártja az Indio, és 2022-ben érkezik a Netflix műsortárába.

Képek: Johan Bergmark / Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.