A rajtaütés filmek stílusában készül akciófilm Tom Hardy-val a Netflixre

A Netflix kizárólagos szerződést kötött Gareth Evans walesi rendezővel filmek készítésére. Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hány évre szól a most kötött megállapodás, viszont a kreatív együttműködés első közös produkciója a Havoc akciófilm, amelyben Tom Hardy lesz a főszereplő. A Venom sztárja nem csak főszerepet vállal, de ő lesz az akciófilm producere is, megjelenés pedig valamikor 2022-ben várható.

A többszörösen díjazott filmrendező Gareth Evans már dolgozott korábban is a Netflixel a XYZ Films illetve Severn Screen produkciós cég által készített 2018-as Apostol című horrorfilmmel. A rajtaütés franchise atyja, az indonéz akció-harcművészet mozis úttörője nemrég a Gangs of London című brit akciósorozatot fejezte be, és máris munkához látott, hogy elkészítse Tom Hardy-val a Havoc-ot.

Havoc folytatja a Netflix és az XYZ Films megkezdett irányvonalát, amely magában foglalja az iBoy, az ARQ, a Bushwick, I Don’t Feel At Home in this World Anymore, és a The Night Comes For Us című filmek stílusát is, viszont ezek többsége nálunk még nem elérhető a műsortárban. A Havoc története egy elhibázott kábítószer-üzlet után lecsúszott nyomozóról (Tom Hardy) szól, akinek át kell küzdenie magát a bűnözői alvilágon, hogy megtalálja egy ismert politikus elveszett fiát, miközben kibontja az összeesküvés és a korrupció mély hálóját, amely bejárja az egész várost.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.