Reebotot készít a Netflix az ikonikus Szívtipró gimi sorozatból

Egyelőre csak angol fiókkal rendelkezők számára és magyar felirat nélkül tette elérhetővé a Netflix a 90-es évek ikonikus tinisorozatának, az ausztrál Szívtipró gimi (Heartbreak High) hét évadát, azonban a streaming szolgáltató a Fremantle Australia-val kötött partnerség részeként 2022-re egy saját Netflix Original reebotot is tervez belőle. Addig is abban bízunk, hogy az alapul szolgáló sorozat magyar lokalizációval is megjelenik majd a műsortárban.

A Szívtipró gimi (Heartbreak High) egy 1994-ben készült ausztrál televíziós sorozat volt, amelyet a Szívtipró kölyök című 1993-as film alapján Andrew Prowse, Michael Jenkins és Peter Neale vitt kisképernyőre.

A széria a 90-es évek egyik legmeghatározóbb ifjúsági sorozata volt Magyarországon, de a világ számos pontján is nagy sikerrel vetítették. Olyan ma már befutott sztárok kezdték színészi pályájukat benne, mint a Mentalista sztárja, Simon Baker vagy az Amerika Kapitány: A tél katonájából is ismert Callan Mulvey. A hírt elsőként a The Sydney Morning Herald írta meg, amit azóta már a Variety is leközölt.

Que Minh Luu, a Netflix Local Originals igazgatója szerint a „lázadó” ausztrál tinisorozat megérett rá, hogy visszatérjen a képernyőre; Az új Heartbreak High-ban az ausztrál fiatalok bemutathatják új történeteiket, humorérzéküket és esztétikájukat a világ számára, amely arra emlékeztet minket, hogy sokkal-sokkal menőbbek nálunk. Mindezek mellett azoknak a mai felnőtteknek is szól, akik a 90-es években nőttek fel, és emlékeznek még arra, hogy milyen érezni magukat viszontlátni egy tévéműsorban. – foglalta össze a készülő Szívtipró gimi küldetését, és azt hiszem sokan várjuk majd az ebből született végeredményt.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #NetflixVilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.