Magyarországon a mozik helyett a Netflixre érkezik Tom Hanks új filmje

A Netflix megszerezte Tom Hanks új filmjének, a News of the World nemzetközi terjesztési jogit a Universal-tól, azonban pontos megjelenésről még nem tudni.

A Variety szerint a western dráma eredetileg a mozikba került volna nálunk is – Amerikában valószínűleg december 25-én lesz a bemutatója -, viszont a terjesztési jogok Amerikán kívüli területeken a Netflixhez kerültek, így nálunk is a streaming óriás fogja bemutatni, várhatóan az év végén, de legkésőbb valamikor 2021 elején.

A News of the World főhőse egy vándor veterán (Hanks) útja során találkozik egy fiatal lánnyal, akit hosszú évekkel ezelőtt a Kiowa nevű indiántörzs rabolt el, és eldönti, hogy hazaviszi a szüleihez. Azonban az évek alatt a lány teljesen átvette a törzs szokásait és nyelvezetét is, ezért a hazafelé tartó úton számtalan kaland és váratlan esemény történik velük, így nem csak az őket üldöző indiánokkal kell leszámolniuk, hanem egymást is jobban meg kell ismerniük, ha túl akarják élni a vadnyugatot.

A filmet többek között Paul Greengrass rendezte, aki a a 2013-ban készült Phillips kapitány című filmben már együtt dolgozott Tom Hanks-el, ami hat Oscar-jelölést is kapott.

Az ügylet már csak azért is jelentős dolognak számít, mivel a Netflix egyre inkább kénytelen szembesülni az egyre nyomasztó tartalomhiánnyal, ami akkor is igaz, ha sorra vesszük, hogy a COVID-járvány óta mennyi előre be nem ütemezett filmjogokat vásárolt. Ilyen például a Lovebirds vagy a múlt héten megjelenő új SpongyaBob film a Spongyabob: Spongya szökésben is.

Viszont, hogy tartható legyen az elképesztő előfizetői növekedés – na meg a kieső vagy csúszó forgatásokat is pótolni tudják – létfontosságú, hogy hétről hétre friss tartalmakkal tudja megtölteni a műsortárát.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#NetflixVilág #MűsoronPlus #NewsoftheWorld

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.