function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Új vezető az HBO Europe élén

Nagyon úgy tűnik, hogy a piaci elvárásoknak megfelelően az HBO komoly átszervezésbe kezdett saját belső felépítésében, amelynek egyik jelentős elem volt a tegnapi bejelentés, hogy augusztus 1-től Johannes Larcher felel majd az HBO Max nemzetközi terjeszkedésért. Ezt a bejelentést követte a mai hír, ami viszont az HBO Europe leányvállalatát fogja érinteni.

Latin-Amerikából indul jövőre az HBO Max nemzetközi terjeszkedése

A WarnerMedia tájékoztatása szerint augusztustól Christina Sulebakk váltja majd Hervé Payanotot az HBO Europe élén, aki nyolc évig volt a médiacég európai igazgatója.  

Sulebakk több mint nyolc éve dolgozik az HBO Europe-nál, és a CMO alelnöki, valamint disztribúciós vezetői székét cseréli az HBO Europe igazgatói székére. Dolgozott többek között Madridban, Budapesten és New Yorkban is, továbbá kulcsszerepet játszott a közép-európai üzletág átalakításában, valamint az HBO España elindításában is.

Sulebakknak fontos szerepe lesz az HBO európai terjeszkedési stratégiájának kialakításában, illetve ő fel majd az európai növekedés előmozdításáért, várhatóan a jövőre érkező HBO Max is az ő kezei alatt fog az öreg kontinensen elterjedni.

#HBO #HBOMax #HBOEurope

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.