Új vezető az HBO Europe élén

Nagyon úgy tűnik, hogy a piaci elvárásoknak megfelelően az HBO komoly átszervezésbe kezdett saját belső felépítésében, amelynek egyik jelentős elem volt a tegnapi bejelentés, hogy augusztus 1-től Johannes Larcher felel majd az HBO Max nemzetközi terjeszkedésért. Ezt a bejelentést követte a mai hír, ami viszont az HBO Europe leányvállalatát fogja érinteni.

A WarnerMedia tájékoztatása szerint augusztustól Christina Sulebakk váltja majd Hervé Payanotot az HBO Europe élén, aki nyolc évig volt a médiacég európai igazgatója.  

Sulebakk több mint nyolc éve dolgozik az HBO Europe-nál, és a CMO alelnöki, valamint disztribúciós vezetői székét cseréli az HBO Europe igazgatói székére. Dolgozott többek között Madridban, Budapesten és New Yorkban is, továbbá kulcsszerepet játszott a közép-európai üzletág átalakításában, valamint az HBO España elindításában is.

Sulebakknak fontos szerepe lesz az HBO európai terjeszkedési stratégiájának kialakításában, illetve ő fel majd az európai növekedés előmozdításáért, várhatóan a jövőre érkező HBO Max is az ő kezei alatt fog az öreg kontinensen elterjedni.

#HBO #HBOMax #HBOEurope

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.