Érkezik a Bohém rapszódia és további sikerfilmek a HBO GO-ra.

Igazi nagyágyúval frissül a HBO GO online műsortára. Június 9-én érkezik a Golden Globe-díjas Bohém rapszódia, a szerepléséért Oscar-díjat kapott Rami Malek főszereplésével.

Rami Malek többszörösen is látható lesz a streaming szolgáltatónál. Június elsején érkezik a Mr. Robot című hackersorozat, amiben Malek egy zseniális kettős elméjű programozót alakít. A Bohém rapszódiában viszont a Queen együttes rendkívüli énekesét, Freddy Mercuryt játssza, amiért februárban hazavihette a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is.

További sikerfilmek is érkeznek. Ahogyan korábban megírtuk, méltó filmes lezárással búcsúzunk Deadwoodtól, érkezik a Deadwood-A film június 1-jén, majd június 2-án a Tom Hardy-féle Venom is bemutatkozik streamingen.

A kritikusok ugyan szétszedték a kiváló énekesről szóló életrajzi filmet, ami forgatás közben kénytelen volt rendezőt is váltani, ez viszont a nézőket nem befolyásolta, hiszen óriási sikerrel játszották, szinte letarolta a hazai mozikat is.

https://youtu.be/JvD3-LlQjW0

A Bohém rapszódia magyar szinkronnal és felirattal érkezik streamingen június 9-én.

Magyar filmek közül elsőként lesz látható a Remélem legközelebb sikerül meghalnod és a Virágvölgy című drámák június 6-án, aztán június 29-én a Lajkó – cigány az űrben is elérhetővé válik streamingen.

További filmes bemutatók:

Június 14

Heavy túra

Június 21

Overlord

Június 23

Barátom, Róbert Gida

https://www.youtube.com/watch?v=SYjzmiCwhT8

Június 30

Rampage: Tombolás

https://www.youtube.com/watch?v=nnzXFKyhSBw&feature=youtu.be

Párizsi vonat

Valamint további filmek, klasszikusok:

Casanova

Piszkos pénz

A szupercsapat

Öld meg kedveseidet

Barbarella

III. Richárd

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply