Ezeket várjuk a héten magyarul a Netflixtől

blacksummer.jpg

Heti friss megjelenések

 

Kellőképpen felpörgött a Netflix magyar tartalmainak feltöltése. Igaz néhány sorozat esetében még hiányosak a feliratok, a frissen érkezett Santa Clarita Diet S01, The Order S01 vagy a Glow S01 esetében jelenleg csak az első három részhez tartozik magyar felirat (reméljük órák vagy napok kérdése valamennyi részhez a nyelvi lokalizáció), viszont filmekben rögtön három kiváló cím is érkezett: Triple Frontier, Birdbox és a Velvet Buzzsaw.

Összegyűjtöttük a héten megjelenő címeket, amik jó eséllyel már magyar felirattal érkeznek, és érdemes rájuk odafigyelni (magyar feliratos előzetesek az appon belül találhatóak):

Április 10 (szerda)

Liss Pereira: Reteniendo líquidos (Stand-up)

You Vs Wild

Bear Grylls túlélő sorozata nem valószínű, hogy azonnal magyar felirattal érkezik, ugyanakkor a Netflix interaktív dzsungeles-túlélős realityje már önmagában is szórakoztató lehet, és valószínűleg nem kell sokat várni a magyar nyelvre sem.

 

Április 11 (Csütörtök)

Black Summer 

A Z, mint zombi előzménysorozatának trailere már magyar nyelven is elérhető, így bízhatunk egy jó kis apokaliptikus kontent megjelenésében.

Április 12 (péntek)

A Land Imagined

Arany Leopárd-díjas szingapúri dráma.

Francesco De Carlo: Cose di questo mondo (Stand-up, magyar trailer)

The Perfect Date

A Netflix ügyeletes romantikus filmje valószínűleg szintén magyarul fog érkezni. Főszerepben: Noah Centineo, Camila Mendes és Laura Marano.

 Who Would You Take to a Deserted Island?

A Netflix spanyol drámája izgalmas koncepcióra épül. Egy baráti társaság az együtt töltött utolsó estéjén arról elmélkedik: Vajon kit vinnél magaddal egy elhagyatott szigetre? 

 

Megtaláltok minket a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply