Feltámad a Jóbarátok? Erre lehet számítani

Napok óta egy feltámasztott Jóbarátok sorozatfolytatás tartja lázban az internetet. Nyilván ez is olyan hírnek számít a közösségi médiában, amire mindenki azonnal felkapja a fejét, viszont jobb tudni, hogy mi a valóság a jól csengő szalagcímek mögött, és mennyi reális esélye van a megvalósításnak.

Lehetsz ennél izgatottabb?

A Jóbarátok rajongói  már évek óta reménykednek egy folytatásban (esetleg egy dokusorozatban), és a dolgok jelenlegi állása szerint talán nem is annyira elképzelhetetlen ez az egész. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a kultikus sorozat hat szereplője, valamint az alkotók, David Crane és Marta Kauffman összejött egy találkozó erejéig a HBO Max-nál, mivel a sorozat elhagyja a Netflixet, és áttér a Warner új streaming szolgáltatására, így bármi nemű produkció kizárólag oda valósítható meg.

Azért még senki se kezdjen el ünnepelni, mivel a régóta várt deal még messze nem köttetett meg, csupán felmerül néhány részleti kérdés, amire sürgős megoldást kéne találniuk. Ha ez megtörténik, a rajongók ismét együtt láthatják a képernyőn Jennifer Anistont, Courteney Coxot, Lisa Kudrowt , Matt LeBlanct , Matthew Perryt és David Schwimmert, ami nem kis dolog lenne az új streaming platform számára, elég erős kontentnek számítana.

2016-ban egyszer már egy NBC-n futó különleges műsorban James Burrows-nak az összes szereplő összegyűlt, de akkor még nem volt esély semmi másra. Viszont a közelmúltban a sorozat sztárjai ismét találkoztak, amikor Aniston az instagramon megosztott egy fényképét, amely valósággal találgatáscunamit indított el a rajongók körében, pedig csak egy szimpla baráti beszélgetésről és egy tök jól sikerült fotóról volt szó (és tényleg csak ennyiről volt szó?).

Ami most biztosnak látszik, hogy mindenki részéről látszik egyfajta alkotói szándék egy új Jóbarátok műsorra, akár csak visszaemlékezés vagy egy minisorozat formájában, de szerződés még biztosan nem született a kérdésben, így még picit várni kell a részletekkel. De az irány és a találkozó ténye már komoly háttérmunkát sejtet.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.