Feltámad a Jóbarátok? Erre lehet számítani

Oszd meg a cikket másokkal is:

Napok óta egy feltámasztott Jóbarátok sorozatfolytatás tartja lázban az internetet. Nyilván ez is olyan hírnek számít a közösségi médiában, amire mindenki azonnal felkapja a fejét, viszont jobb tudni, hogy mi a valóság a jól csengő szalagcímek mögött, és mennyi reális esélye van a megvalósításnak.

Lehetsz ennél izgatottabb?

A Jóbarátok rajongói  már évek óta reménykednek egy folytatásban (esetleg egy dokusorozatban), és a dolgok jelenlegi állása szerint talán nem is annyira elképzelhetetlen ez az egész. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a kultikus sorozat hat szereplője, valamint az alkotók, David Crane és Marta Kauffman összejött egy találkozó erejéig a HBO Max-nál, mivel a sorozat elhagyja a Netflixet, és áttér a Warner új streaming szolgáltatására, így bármi nemű produkció kizárólag oda valósítható meg.

Azért még senki se kezdjen el ünnepelni, mivel a régóta várt deal még messze nem köttetett meg, csupán felmerül néhány részleti kérdés, amire sürgős megoldást kéne találniuk. Ha ez megtörténik, a rajongók ismét együtt láthatják a képernyőn Jennifer Anistont, Courteney Coxot, Lisa Kudrowt , Matt LeBlanct , Matthew Perryt és David Schwimmert, ami nem kis dolog lenne az új streaming platform számára, elég erős kontentnek számítana.

2016-ban egyszer már egy NBC-n futó különleges műsorban James Burrows-nak az összes szereplő összegyűlt, de akkor még nem volt esély semmi másra. Viszont a közelmúltban a sorozat sztárjai ismét találkoztak, amikor Aniston az instagramon megosztott egy fényképét, amely valósággal találgatáscunamit indított el a rajongók körében, pedig csak egy szimpla baráti beszélgetésről és egy tök jól sikerült fotóról volt szó (és tényleg csak ennyiről volt szó?).

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Ami most biztosnak látszik, hogy mindenki részéről látszik egyfajta alkotói szándék egy új Jóbarátok műsorra, akár csak visszaemlékezés vagy egy minisorozat formájában, de szerződés még biztosan nem született a kérdésben, így még picit várni kell a részletekkel. De az irány és a találkozó ténye már komoly háttérmunkát sejtet.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója