Létezik világ a Trónok harca után

Erős lesz a június a HBO GO-n

hbo_majus1.jpg

Néhány nap múlva kezdetét veszi a végső harc, és a legtöbb sorozatrajongó Westerosre helyezi féltő tekintetét. Kétségtelen, hogy a Trónok harca utolsó, mindent eldöntő 8. évadára piszkosul fel kell készülni, nem csak nekünk rajongóknak és kritikusoknak, hanem a HBO GO szervereinek is. Hiszen gyaníthatóan végig maximálisan fog pörögni a megtekintések száma, és szinte már most borítékolható, hogy a (nálunk) április 15-én (hétfő hajnali 3-tól) elérhető első rész lesz Magyarország legnézettebb online epizódja, és akkor a maradék öt maratoni hosszúságú részről nem is beszéltem.

Sokan tették fel a kérdést, hogy jól van persze, várjuk már és nagyon fogunk örülni, hogy végre megérkezik a nagy csata első pengeváltása, de mi lesz a Trónok harcát követően? Mit fogunk ennyire várni és nézni Daenerys és Havas Jonék után, milyen opciókat kínál a streaming szolgáltató a digitális tartalomra éhes fogyasztóinak?

Mint megtudtam, nem csak, hogy van élet a Trónok harca után (tessék csak elhinni), hanem egyenesen a HBO GO legerősebb nyári műsortervére van kilátás, és ha végignézzük a most bejelentett filmes és sorozatos listát és premierdátumokat, látható, hogy a HBO felkészült a Trónok harca utáni tér méltó betöltésére.

És nem feltétlen a visszatérő sorozatok évadaira kell gondolni. A HBO új és minőségi kontentekkel kényezteti a rajongókat, és ahogy korábban már megírtam, hogy ősszel sem maradunk izgalmak nélkül, legyen szó drámákról, young adult vagy fantasy kategóriáról. Ezeken kívül érkeznek olyan közkedvelt sorozatok is, amiket itthon már máshol bemutattak, de streamingen eddig nem voltak elérhetőek vagy csak nagyon szűk réteg számára. Ezekről a későbbiekben is folyamatosan beszámolok.

De lássuk, mire is kell felkészülni:

Április 15. (hajnali 3-tól)

Trónok harca (Game of Thrones) 8. évad

A szinkronos változat jó egy hónappal később, május 12-én érkezik.

Április 23.

Gentleman Jack (Gentleman Jack) 1. évad

Május 1.

Kijárási tilalom (Curfew) 1. évad

Május 6.

A spanyol hercegnő (The spanish Princes) 1. évad 

Május 7.

Csernobil 1. évad

Május 18.

A 22-es csapdája (Catch-22) 1. évad

Egy házasság helyzete (State of the Union) 1. évad

 Trailer később.

Június 1.

Deadwood a film (Deadwood: The movie)

Június 6.

A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Maid) 3. évad 

Június 10

Eufória (Euphoria)

Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) 2. évad‬

(Trailer hamarosan, amint felkerül, frissítjük a cikket)

Június 17.

Város a hegyen (City on a Hill) 1. évad

További ajánlókért, friss megjelenésekért és hírekért megtaláltok minket a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

Derecskei Zoltán

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply