A Műsoron.hu alapítója

Derecskei Zoltán vagyok a Műsoron.hu alapítója és szerkesztője. Néhány évvel ezelőtt hosszú éveket töltöttem kórházba, ahol egy vérképzőszervi betegség miatt csontvelő transzplantáción estem át. A Műsoron.hu ötlete a kórházi ágyamon született, hiszen hogy átvészeljem ezt a nehéz időszakot, rengeteg időt töltöttem olvasással és különböző műsorok nézésével, amit a körülmények miatt kizárólag online tudtam megoldani. Ebből született meg az oldal alapja, ami végül 2019-ben indulhatott el otthoni körülmények között, hiszen mindvégig steril környezetet kellett biztosítanom, hogy erőre kapjak. Az azóta eltelt időszakban az életem ugyan radikálisan megváltozott, de mindvégig kitartottam az elképzelésem mellett, hogy olvasóimnak bemutathassam a modern tartalomfogyasztás egy új dimenzióját, ami mára több tízezer olvasóval rendelkezik, és sokaknak nyújt hasznos tájékoztatást a szórakozáshoz.

Derecskei Zoltán

Miről szól a Műsoron.hu?

Az oldal nem más, mint a streaming és a hagyományos televíziózás könnyed és érthető kombinációja. A Műsoron célja, hogy az olvasóknak bemutassa a streaming, valamint a televízió újdonságait és lehetőségeit, hogy ezáltal segítsen eligazodni a naponta frissülő magyar nyelvű tartalmak között, legyen szó a Netflixről, az HBO Maxról, a Skyshowtime-ról vagy a Disney+-ról.

Tulajdonképpen a Műsoron egy modern útjelző a rengeteg friss és klasszikus tartalom között, és de talán még ennél is sokkal több. Legyen szó filmekről, sorozatokról, sportműsorokról vagy kulisszatitkokról, mindig olyan témákat és érdekességeket tárok az olvasók elé, amik sok esetben sehol máshol nem olvashatóak. 

Exkluzív beszámolók, háttérinfók, és tartalmi ajánlások Magyarországról és a világ számos pontjáról, ahol valami izgalmas történik, ami befolyásolhatja a klasszikus és modern szórakozást.

Ismerd meg ezt a világot:

  • HBO Zóna
  • Netflix Világ
  • Apple TV+
  • Disney+
  • Online TV
  • Sportműsorok
  • Műsoron Plusz, exkluzív elemzések, ajánlók.
  • Első betekintések, a jövőben érkező újdonságokkal.
  • Friss megjelenések, amik egy héten belül megérkeznek a különböző szolgáltatók műsortárába vagy egyéb platformokra.

A Twitteren vagy a Facebookon hírekkel és érdekességekkel is szolgálok a sorozatok és filmek világából.

A Műsoron.hu, médiapartnerei:

Roboraptor

Alapítója és főszerkesztő: Derecskei Zoltán

info@musoron.hu

@musoronzoli@journa.host
Mastodon