Hétvégi ajánló a magyar Netflixre

Bemutatjuk a Netflix heti újdonságait, hogy legyen miből a hétvégére válogatni. Sorozatfrissítéseken kívül érkeztek izgalmas filmcímek is, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni. Vannak köztük drámák és romantikus filmek, extrém sorozatok és reality műsorok is.

Az őserő Aquaman, alias Jason Momoa végre bemutatkozott a Netflix magyar nézőinek. A Frontier sorozatnak megkezdték a feliratozását, az első rész már elérhető. Ha ebben az ütemben folynak tovább a részek feliratozásai, akkor kényelmes tempóban hamarosan a teljes sorozat végignézhető.

A zenetanár (Music Teacher)

Egy indiai kisváros zenetanáráról szól, aki az önsanyargatás közepette egy volt tanítványában felfedezi életének új irányvonalát, és egy romantikus kaland kezd a két szereplő között kibontakozni. Megkapta a magyar feliratot a Trigger Warning with Killer Mike dokumentum sorozat is.

Wine country Netflix Original. Régi barátnők a Napa völgybe utaznak a hétvégére megünnepelni egyikük 50. születésnapját. Azonban a múltbeli feszültségek újra felszínre kerülnek, és a tökéletesre szervezett találkozón egymást érik a fura és vicces élethelyzetek.

Dry Martina chilei vígjáték. A főszereplője Martina egy népszerű énekes volt Argentínában, de szerelmi válságba került, és kiüresedett. Ekkor érkezik elveszettnek hitt testvére Francisca és vonzó párja César, és Martina kéztetést érez elmenni Chilébe újra felfedezni önmaga értékeit.

A Grass is Greener egy markáns dokumentumfilm a marihuánáról, és a köré épülő kettős jellegű amerikai álláspontról. Snoop Dog, Damian Marley és még sokan mások mesélnek a növény kulturális és etnikai valóságról és mindarról amit tudni szeretnénk erről a témáról.

Elérhető a Huge in France vígjáték- és a Locked Up horror sorozat is, melyeknek első néhány részét már elkezdték lokalizálni. Az Aggretsuko anime tavaly év végén érkezett a Netflixre, ahogy a Sunderland ‘Til I Die, az angliai futballal foglalkozó dokusorozat, tehát ezeknek is megkezdődött a részenkénti magyar lokalizációja.

Jailbirds, eredeti Netflix reality. Sacramento megyei börtönben kőkemény törvények uralkodnak. Az elítélt nők harcolnak egymással és a hatalommal szemben, így megpróbálnak kemény munkával kitörni ebből a helyenként válságos élethelyzetből.

A Tiny House Nation egy reality műsor a Netflixen, amelyben amerikai családok ismerkednek meg a népszerű minimalista életstílussal. Gyönyörű házak, pazar lakberendezés, egyedi életstílus.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply