Több mint 25 új sorozatot mutat be a Netflix 2020-ban – Mutatjuk!

Néhány bennfentes online magazin és portál, mint például a Variety, Deadline, Indiewire vagy The Hollywood Reporter külön anyagokban elkezdte összegyűjteni a jövőre várható Netflix sorozatokat. Némelyiket a közösségi oldalakon erősítettek meg (Twitteren vagy Instagramon), viszont akadnak olyanok is, amiknek csak a címét ismerjük, és ebből máris összeáll egy viszonylag tartalmas lista a 2020-ban érkező eredeti Netflixes szériákról.

Ha érdekel, hogy mire számíthatsz jövőre, most a Műsoron jóvoltából egyetlen cikkben elolvashatod. Viszont mivel a streaming szolgáltató állandóan frissíti a saját készítésű műsorok (original) megjelenését, így a lista folyamatosan bővül. A később érkező információk alapján a lenti címeket és az új belépőket az elkövetkező hetekben vagy hónapokban külön-külön is be fogom mutatni.

Ezeknek tehát már ismerjük a premier dátumát:

Ares

Ares – (Netflix)

Összefoglaló: Egy nyolc epizódos pszichológiai horror sorozat, ami Amsterdam szívében rejlő titkos hallgatói társaságról, az Ares világáról szól. Rosa és Jacob legjobb barátok és titkos szeánszokba csöppennek viszont egy idő után rájönnek arra, hogy mindez egy démoni világ előcsarnoka, ami Hollandia múltjának titkaira építkezik. Egy olyan helyre, ahol az igaz hatalomnak szörnyű ára van.

Premiere: 2020. január 17

Ragnarok (Ragnarök)

A Norvég Netflix eredeti sorozata, egy mitológiai és természetfeletti történettel. Főszerepekben David Stakston és Jonas Strand Gravli.

Összegzés: Ez a történet egy kis város Edda lakosai körül forog, akik talán nem pont azok, amiknek állítják magukat. Körülöttük drasztikusan változik a világ: olvadó jégoszlopok, meleg tél, erőszakos hurrikánok. Egyesek azt mondhatják, hogy egy újabb Ragnarok felé tartanak, hacsak nem valaki időben beavatkozik.

Premiere: 2020. január 31

Bridgerton

Bridgerton – Artur Lesniak / Reach)

Julia Quinn bestseller író történelmi romantikus regényein alapuló sorozat, főszerepben Julie Andrew.

Összegzés: 1820-as évek, pajzán, tékozló és feltörekvő londoni úri társadalma. Itt jönnek képbe a Bridgerton gyerekek, Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory és Jácint jómódú, okos de nagyszájú család Londonban, akik zavaros ügybe keverednek egy herceggel.

Premier: Októberben zárult a forgatás, így április környékén várható a bemutató.

Cursed: Átkozott (Cursed)

Cursed – ( Netflix)

Összegzés: Az Arthur-legenda epikus újraértelmezése, amelyben Nimue a zsoldos Arthurral összefogva indul Merlin felkutatására, hogy átadjanak neki egy ősi kardot. A fantasy sorozatban Katherine Langford, a 13 Okom volt (13 Reasons Why) sztárja játssza a fő szerepet.

Premier: Egyelőre még nincs dátuma

Spectros -Árnyak között (Spectror)

Spectros – (Netflix)

Összegzés: A Spectros öt gyerek körül forog, akik azt feltételezik, hogy valaki visszahozza a halottakat, és ezek a szellemek bosszút akarnak állni a múlt hibáiért. Egy nyolc epizódos fantasy sorozat, amelyet Douglas Petrie írt és rendezett (Buffy, American Horror Story: Coven).

Premier: Egyelőre még nincs dátuma

Érdekel a sorozatok és filmek online világa? Kövessd a Műsoront a Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról!:

Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous)

Jurassic World: Camp Cretaceous – (Netflix)

Összegzés: egy új animációs sorozat, amely az ismerős dinoszaurusz-vidámpark stílusában játszódik. A Nublar szigeten táborozó hat tininek minden képességére szükség van, amikor a dinoszauruszok tombolni kezdenek a sziget másik felén. Nem tudják elérni a külvilágot, ezért idegenektől a barátokig mindenkivel össze kell fogniuk, ha túl akarják élni a táborozást.

Premier: Egyelőre még nincs dátuma

Into the Night

Into the Night – ( Netflix)

Összegzés: Az Into the Night egy hirtelen bekövetkezett napenergia eseménnyel kezdődik, mivel a nap megmagyarázhatatlanul mindent megöl, ami az útjába kerül. Eközben egy brüsszeli éjszakai repülőjárat „szerencsés” utasai és legénysége próbál megmenekülni, manőverezve a sötét éjszaka biztonságában. A repülőgép személyzete multinacionális; többnyelvű, gazdag és szegény, fiatal és idős, polgári és katonai utasokkal. A látszólag hétköznapi embereknek egyetlen lehetősége van, hogy túléljék a napot. A belga Netflix első eredeti sci-fi sorozata, amelyet a Narcos és a Scandal producere, Jason George készített.

Premier: Egyelőre még nincs dátuma

További címek:

A másik út (Unorthodox)

Német könyvadaptációs sorozat

The Eddy

Francia zenés sorozat

Alice in Borderland

Japán thriller

Ginny és  Georgia (Ginny and Georgia)

Amerikai tinidráma-sorozat

Dash and Lily (Dash and Lily)

Amerikai könyvadaptációs romantikus sorozat

Selena: A sorozat (Selena: The Series)

Amerikai drámasorozat

Followers

Japán dráma sorozat

Ghost in the Shell: SAC_2045

Japán animációs sci-fi-sorozat

Blood and Water

Dél-Afrikai dráma sorozat

Eden

Animációs sorozat

Ratched

Könyvadaptációs thriller sorozat

Never Have I Ever

Aerikai vígjáték sorozat

Ezekről még semmit sem tudni csak annyit, hogy 2020-bn biztosan érkeznek:

Boca a Boca

Reality Z

Kid Comic

The Goop Lab With Gwenyth Paltrow

Outer Banks

Behind Her Eyes

Egyelőre ezekről lehet tudni, hogy biztosan érkeznek, ám a lista folyamatosan bővül, és itt Műsoron valamennyi címet és műsort megtaláltok. Kövessétek közösségi oldalunkat.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.