Oszd meg a cikket másokkal is:

The End of the F *** ing World S01-S02

A Netflix egyik legmegosztóbb sorozatának mindkét évada magyar szinkronnal nézhető. Egy kamaszodó pszichopatajelölt és egy kalandra éhező lázadó balszerencsés útra indulnak ebben a képregényből született, sötét humorú sorozatban. Főszerepben: Jessica Barden, Gemma Whelan, Alex Lawther

The End of the F***ing World | Netflix Official Site

She’s itching for a big adventure. He’s waiting for a chance to kill her. Road trips don’t get more awkward than this. Watch trailers & learn more.

Magyar műsorlapja

THE END OF THE F***ING WORLD Official Trailer (2018) Netflix Comedy TV Show HD

THE END OF THE F***ING WORLD Official Trailer (2018) Netflix Comedy TV Show HD Subscribe to Rapid Trailer For All The Latest Trailers! ▶ https://goo.gl/dAgvgK Follow us on Twitter ▶ https://goo.gl/8m1wbv James is 17 and is pretty sure he is a psychopath. Alyssa, also 17, is the cool and moody new girl at school.

Az első évad előzetese (angol)

The End of the F***ing World: Season 2 | Official Trailer | Netflix

You can’t escape from yourself. The End of the F***ing World, returning November 5. Watch The End of the F***ing World (S02), Only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80990164 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 158 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Második évad előzetese (angol)

Kritikák

A pszichopata és a zakkant szerelméből csak világvége lehet | 24.hu

A Netflix január 5-én, pénteken tette elérhetővé a The End of the F***ing World (valami ilyesmi lehetne a magyar cím: A kibaszott világ vége) című nyolcrészes sorozatát egy öndiagnoszta pszichopata srácról és egy kívülálló lány furcsa kapcsolatáról.

Szerelem és más betegségek (kritika a The End of the F***ing World című sorozatról) – Irodalmi Szemle

The End of the F***ing World, Netflix A Charles S. Forsman képregényéből készült The End of The F***ing World egyszerre esetlenül bájos és hátborzongatóan nagyívű. Mintha Martin McDonagh-i figurák találkoztak volna össze Wes Anderson és David Lynch közös díszletében. Adott egy pszichopata kamaszfiú, James, és egy hasonlóan furcsa lány, Alyssa, akiknek egy nap elegük …

The End of the F***king World – Kritika

A Netflix a legújabb tini sorozatával bizonyította, hogy a fekete humorral operáló dráma műfajában is képes maradandót alkotni. Meg nem értés, lázadás, az élet értelmének keresése, minőségi emberi kapcsolatok kialakítása – a legtöbb tinédzser korú fiatalnak ezen nehézségekkel kell megküzdenie.

A ki***tt világ vége (The End of the F***ing World) 2. évad – kritika

Jó pár évvel az első évad után járunk, ami nem éppen fényesen ért véget. Azt hihetjük, hogy ennyi idő elteltével benőtt a szereplők feje lágya és tisztában vannak céljaikkal. Azonban a nagy büdös igazság az, hogy ez is csak egy társadalmi elvárás, aminek megpróbálunk eleget tenni, még ha nem is érezzük magunkat erre késznek.

The End of the F***ing World

Synopsis:A darkly comic road trip tale about two confused teen outsiders.