Újdonságot keresel? – Itt a Netflix heti összefoglalója (június 17-21)

Az online tartalomfogyasztás egyik legnagyobb előnye, hogy akkor nézed kedvenc sorozataidat vagy műsoraidat, amikor csak szeretnéd. Már amiatt sem kell aggódnod, hogy nem találnál az aktuális hangulatodhoz illő tartalmakat, hiszen a streaming szinte végtelen műsortára hétről hétre bővül új és izgalmas tartalmakkal, ami a Netflixre különösképpen igaz.

Ezért minden héten összegyűjtöm a hét legjobb magyar Netflixes tartalmait, hogy mindig képbe legyél az aktuális filmekkel és sorozatokkal.

Ezen a héten is érkezett a szokásos stand-up műsor és néhány dokumentumfilm meg sorozat, viszont a sokak által várt Dark misztikus német széria második évadát hiába vártuk magyarul, egyelőre csak angol nyelven nézhetjük, ami nem túl jó hír. Viszont remélhetőleg csak késésről lehet szó. Ahogyan a Quicksand vagy a Triple Frontier esetében is történt, néhány nap vagy hét múlva a teljes lokalizációval megérkezik. Viszont a héten tovább gyarapodtak a szinkronizált tartalmak, és a Stranger Things (Különös dolgok) valamint az új Shaft és a július 12-én érkező Point Blank esetében néhány trailer is megkapta a magyar hangját, ami már előre vetíti a teljes kezelőfelület magyar lokalizálását.

Addig is lássuk a heti ajánlót:

Shaft (2000)

Shaft (2000) előzetese

A 2000-ben bemutatott Shaft-franchise első darabja igazi klasszikus akciófilmnek számít. Főszereplője a vérprofi Samuel L. Jackson, de feltűnik benne sokak kedvenc színésze Christian Bale is. John Shaft nyomozó New York City egyik legkeményebb nyomozója, aki fenékig elmerül a fegyveres bűnözők és korrupt zsaruk világában. A dolog érdekessége, hogy a film folytatása múlt héten érkezett az amerikai mozikba, viszont a nemzetközi forgalmazási jogokat a Netflix birtokolja, ezért nálunk streamingen lesz látható, június 28-án (jövő hét pénteken).

Adam Devine: Best Time of Our Lives, stand-up show

Adam Devine: Best Time of Our Lives előzetes

Beats, Netflix Original dráma

Beats előzetese

A Netflix legújabb zenés filmdrámája szerdán érkezett a Netflixre, és máris magyar szinkronnal és felirattal. Ez jó döntés a streaming szolgáltatótól, mivel a Beats azok közé a zenés filmek közé tartozik, amik többet nyújtanak fülbemászó dallamok és szerelmes vallomások egyvelegénél. Romelo (Anthony Anderson) a chicagói iskolai biztonsági őr, aki korábban tehetségkutatóként is tevékenykedett, már régen eltávolodott a zeneipartól. Ám az iskolának végzett rutinmeló közben megismerkedik a poszttraumás stressz zavarban (posttraumatic stress disorder, PTSD) szenvedő Augusttal, akiben azonnal (Khalil Everage) felismeri a hip-hop következő generációját, és elkezdi a srácot menedzselni. A sztori jól felépített és hasonló mondható el a karakterekről is, szóval a Beats sokak nagy kedvence lehet, és még a betétdalokat is sokáig fogjuk dúdolni, így nem csak a műfaj szerelmeseinek ajánlom.

Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers, dokumentumfilm

Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers előzetese

Mr. Iglesias S01, szitkom

https://www.youtube.com/results?search_query=mr+iglesias+netflix+trailer+
Mr. Iglesias előzetese

A Mr. Iglesias egy különleges történelemtanár, aki tehetséges de eléggé problémás fiataloknak tart órákat, erősen vicces mégis elgondolkodtató stílusában. A 10 részből álló fél órás epizódokban megismerhetjük a komikusból vedlett töritanár egyedi pedagógiai képességeit.

The Edge of Democracy, dokumentumfilm

The Edge of Democracy előzetese

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is. Kövesd az oldalunkat:

Memory Games, dokumentumfilm

Memory Games előzetese

Abstract: The Art of Design S01, dokumentumfilm sorozat

Abstract: The Art of Design előzetese

Girls Incarcerated S02

https://www.youtube.com/watch?v=NliMuLTfGoI&t=2s
Girls Incarcerated második évad előzetese

The Casketeers S02

https://www.youtube.com/watch?v=2h22-_Bxarw
The Casketeers második évadának előzetese

GO! Live Your Way, második évad

https://www.youtube.com/watch?v=tx61l4qL35U
GO! Live Your Way, második évad előzetese

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.