Rólunk

Oszd meg a cikket másokkal is:

Derecskei Zoltán vagyok a Műsoron.hu alapítója és szerkesztője. A modern tartalomfogyasztás végre teljes értékűen megérkezett Magyarországra is. A Műsoron célja, hogy részletekre kiterjedően bemutassuk azt a páratlan szórakozási formát, amit a modern tartalomfogyasztás (streaming, digitális TV, VOD) nyújt számotokra. Segítünk eligazodni a naponta frissülő magyar tartalmak között, legyen szó az HBO GO-ról, a Netflixről vagy a Disney nagysikerű műsorairól, hiszen a Műsoron.hu  egy modern útjelző a rengeteg friss és klasszikus tartalom között, néha talán még annál is több.

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, hogy elmerülj a gondtalan szórakozásba: Minőségi kritikákat és részletekre kiterjedő ajánlókat írunk azokról a kontentekről, amiket valóban érdemes megnézned. Bevezetünk a mára már általánossá váló streaming (VoD) világába, és rendszeres toplistákkal valamint várható megjelenésekkel mutatunk lámpást Neked ebben a hatalmasra duzzadó online univerzumban, hogy mindig megtaláld azokat a címet, ami igazán tetszenek, és legjobban illenek a stílusodhoz, hangulatodhoz.

Ismerd meg a világunkat:

  • HBO Zóna
  • Netflix Világ
  • Apple TV+
  • Disney+
  • Műsoron Plusz, exkluzív elemzések, ajánlók és kritikák a szerkesztőktől.
  • Első betekintések, a jövőben érkező újdonságokkal.
  • Friss megjelenések, amik egy héten belül megérkeznek a különböző szolgáltatók műsortárába vagy egyéb platformokra.

Közösségi oldalunkon hírekkel és érdekességekkel is szolgálunk a sorozatok és filmek világából. Streaming box a hét legfrissebb online tartalmaival, valamint események, ajánlók, boxoffice, premierdátumok. És ez még nem minden….

Az elmúlt hónapokban jelentősen átformálódott a média- és a filmipar. Magyarországon is egyre jelentősebb igény mutatkozik a kötöttségektől mentes, prémium minőségű műsorok iránt, amire válaszul megalakítottuk a Műsoron Csoportot.

A Műsoron.hu, a DC Magyarország közösség, valamint az újonnan induló Sport.Műsoron – Sport streaming oldal a modern tartalomfogyasztási igényekhez igazodva alakította meg az új médiacsoportot, hogy a szerteágazó igényekhez mindig a legjobb tartalmakat, híreket és ajánlókat tudjuk biztosítani.

Nézz szét nálunk!

Főszerkesztő: Derecskei Zoltán

email: info@musoron.hu