Podcast műsorok

Oszd meg a cikket másokkal is:

Műsoron Original Podcast:

Spotify

Műsoron.hu

Listen to Műsoron.hu on Spotify. A hazai és nemzetközi streaming, a digitális TV, valamint az újraformálódó mozi rendszeresen frissülő podcast műsora. Friss hírek és tartalmak a világ minden tájáról, előtérben a modern tartalomfogyasztás (Netflix, HBO Max, Disney Plus, Apple TV Plus, Skyshowtime)

Apple Podcast

‎Műsoron.hu on Apple Podcasts

A hazai és nemzetközi streaming, a digitális TV, valamint az újraformálódó mozi rendszeresen frissülő podcast műsora. Friss hírek és tartalmak a világ minden tájáról, előtérben a modern tartalomfogyasztás (Netflix, HBO Max, Disney Plus, Apple TV Plus, Skyshowtime) A hazai és nemzetközi streaming, a digitális TV, valamint az újraformálódó mozi rendszeresen frissülő podcast műsora.

Youtube

No Title

No Description

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming

Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. 

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming by Műsoron.hu

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. Műsoron Podcast, a modern tartalomfogyasztás érthetően.

További podcastok:

Millió Dolláros Műsor Zolival és Norbival

Minden, amit a modern tartalomfogyasztásról tudni kell: Filmek és sorozatok, streamingen vagy moziban, az elsők között értesülhetsz arról, hogy mikor mi érkezik a különböző platformokra. Ha érdekelnek a filmek és műsorok mögötti háttérsztorik, ha szeretnéd tudni, hogy merre tart jelenleg a technológiai fejlődés, és a jövőben mi határozza meg a kedvenc szórakozásodat, akkor ez a műsor pontosan neked szól.