Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Podcast műsorok

Műsoron Original Podcast:

Spotify

Az én műsorom – műsoron.hu

Listen to Az én műsorom – műsoron.hu on Spotify.

Apple Podcast

‎Az én műsorom – műsoron.hu on Apple Podcasts

Derecskei Zoltán vagyok a Műsoron.hu alapítója és szerkesztője. Immár 3 éve írok a hazai és nemzetközi streaming hírekről és megjelenésekről (Netflix, HBO Max vagy Disney), a digitális televíziózás újdonságairól. Elemzéseket, érdekességeket és ajánlókat készítek, valamint életmód témákkal is foglalkozom. Ismerd meg a Műsoron világát, hallgasd a saját műsorokat hétről hétre.

Youtube

Műsoron Podcast

A hazai és nemzetközi streaming, a digitális TV, valamint az újraformálódó mozi rendszeresen frissülő podcast műsora. Friss hírek és tartalmak a világ minden tájáról, előtérben a modern tartalomfogyasztás (Netflix, HBO Max, Disney Plus, Apple TV Plus, Skyshowtime)

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming

Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. 

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming by Az én műsorom – műsoron.hu

Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. Műsoron Podcast, a modern tartalomfogyasztás érthetően. További ajánlók és érdekességek: musoron.hu