Podcast műsorok

Oszd meg a cikket másokkal is:

Műsoron Original Podcast:

Spotify

Az én műsorom – műsoron.hu

Listen to Az én műsorom – műsoron.hu on Spotify.

Apple Podcast

‎Az én műsorom – műsoron.hu on Apple Podcasts

Derecskei Zoltán vagyok a Műsoron.hu alapítója és szerkesztője. Immár 3 éve írok a hazai és nemzetközi streaming hírekről és megjelenésekről (Netflix, HBO Max vagy Disney), a digitális televíziózás újdonságairól. Elemzéseket, érdekességeket és ajánlókat készítek, valamint életmód témákkal is foglalkozom. Ismerd meg a Műsoron világát, hallgasd a saját műsorokat hétről hétre.

Youtube

Műsoron Podcast

A hazai és nemzetközi streaming, a digitális TV, valamint az újraformálódó mozi rendszeresen frissülő podcast műsora. Friss hírek és tartalmak a világ minden tájáról, előtérben a modern tartalomfogyasztás (Netflix, HBO Max, Disney Plus, Apple TV Plus, Skyshowtime)

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming

Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. 

Ep. #1 Netflix rajongás, Disney Plus, sport és streaming by Az én műsorom – műsoron.hu

Ebben az adásban elmondom, hogy mit jelentett régen és most a Netflix rajongás, mesélek a Disney Plus hazai érkezéséről, illetve összekapcsolom a sportot és a streaminget is. Műsoron Podcast, a modern tartalomfogyasztás érthetően. További ajánlók és érdekességek: musoron.hu

További podcastok:

Millió Dolláros Műsor Zolival és Norbival

Minden, amit a modern tartalomfogyasztásról tudni kell: Filmek és sorozatok, streamingen vagy moziban, az elsők között értesülhetsz arról, hogy mikor mi érkezik a különböző platformokra. Ha érdekelnek a filmek és műsorok mögötti háttérsztorik, ha szeretnéd tudni, hogy merre tart jelenleg a technológiai fejlődés, és a jövőben mi határozza meg a kedvenc szórakozásodat, akkor ez a műsor pontosan neked szól.