Megjelent Bradley Cooper Netflix filmjének első előzetese és premierdátuma

Előzetest és premierdátumot kapott a Maestro című Netflix film, Bradley Cooper hihetetlen átváltozásával.

Netflix Maestro

A Netflix végre felfedte a tavaly készült Leonard Bernsteinnek és feleségének, Felicia Montealegre Cohn Bernsteinnek az életéről szól film első előzetesét, amelyhez érkezett néhány hangulatos fekete fehér kép is. A film férfi főszerepét Bradley Cooper kapta, aki rendezte is az alkotást, párja pedig Carey Mulligan lesz, akit legutóbb nálunk a SkyShowtime-on debütált Azt mondta cím botrányfilmben láthattunk.

A Maestro már szerepelt a 2023-as Netflix műsorok ajánlójában, amiit a többi címmel együtt itt tudsz megnézni.

Miről szól a Maestro?

A Maestro egy akadályokat nem ismerő szerelmi történet, amely Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein életre szóló kapcsolatát mutatja be. A film tulajdonképpen az élethez és a művészethez írt szerelmes levél, a család és a szerelem érzelmileg epikus ábrázolásával.

Kik szerepelnek a Maestro című filmben?

Bradley Cooper és Carey Mulligan mellett a szereplőgárdában feltűnik majd Matt Bomert, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton és Miriam Shor szerepel.

netflix film
NMetflix film

A Maestro november 22-én kerül a mozikba, majd karácson yelőtt pár nappal, december 20-ától lesz látható a Netflix műsorán.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.