Angol Ligakupa 2023/2024: Máris izgalmas összecsapást nézhetünk az első fordulóban

Hollywood és a világ kedvenc kiscsapatának meccsével indítja az Angol Ligakupát a Network4 csoport. Az első fordulóban Ryan Reynolds együttese, a valóságshow-szereplő Wrexham csap össze a Wigannal, de hamarosan képernyőre kerül a Leicester City első fordulós kupaszereplése is.

Ez is érdekelhet:

Műsoron a Premier League

A Premier League 2023/2024-es szezonjának közvetítései:

A Network4 csoport a 2023/24-es szezonban is ellátja néznivalóval az angol foci szerelmeseit. A Network4 sportcsatornái (ARENA4, MATCH4 és a NET4+ SPORT streaming szolgáltató) a Premier League meccsein túl a Championship (másodosztály), a League One (harmadosztály) és a League Two (negyedosztály) mérkőzéseit is elhozzák a magyar rajongóknak. Plusz az Angol Ligakupát, a maga 92 résztvevőjével a sztárcsapatoktól a kisebb klubokig. Az első kupafordulót ezen a héten rendezik és mint minden évben, most is számíthatunk ledőlő bálványokra és az esélytelenségből előtörő kis klubok szárnyalására.

A Ligakupa első fordulójában a Hull City – Doncaster Rovers mérkőzés mellett egy igazi ínyencség is vár a nézőkre. A Wrexham – Wigan meccset egészen biztosan Ryan Reynolds is izgatottan nézi majd, hiszen a hollywoodi szupersztár színész kollégájával, Rob McElhenney-vel 2020-ban vásárolta meg a Wrexham AFC csapatát.

Angol Ligakupa

A kis wales-i együttes sokkal több, mint egy filmsztár játékszere. Az 1864-ben alapított csapat a világ harmadik legrégebbi futballklubja, otthonuk, a 150 éves Racecourse Ground pedig a földkerekség egyik legöregebb focistadionja. A klub népszerűségéhez nagyban hozzájárult a Welcome to Wrexham című dokureality-sorozat, amitől világszerte milliók zárták a szívükbe az együttest.

A népszerű csapat idén tavasszal verekedte fel magát az ötödosztályból a negyedosztályba, hogy a Ligakupa első fordulójában azzal a harmadosztályú Wigannal nézzen szembe, amely a Premier League-et is megjárta már. A Wigan szurkolói sem mennek a szomszédba egy kis szenvedélyért: a csapat többször is az általuk gyűjtött pénzből vészelte át a nehezebb időket.

Az Angol Ligakupa első fordulójából képernyőre kerül még a Championshipbe kiesett Leicester City első meccse is. A csapat 2015/16-ban hatalmas meglepetésre megnyerte a Premier League-et, most a Burton Albion ellen kell nagyot alakítaniuk.

Az első forduló párosítása:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.