Kiemelt témák: Netflix június I SkyShowtime június I Streaming Week 23 I Távozó tartalmak

Netflix újdonságok: májusi filmek és sorozatok – 2023

Mit nézzünk a Netflixen 2023 májusban?

Ha új filmet vagy sorozatot keresel a Netflixen, a műsoron havi ajánlója mindig összegyűjti a legjobbak, amiből csak választani kell. A Netflix 2023 májusában is sok új tartalommal bővíti a műsortárát, amelyből szerencsére egyre több műsort láthatunk majd magyar szinkronnal is. Természetesen most is erős felhozatalra számíthatunk: Többek között a hónapban debütál Arnold Schwarzenegger az első tévés sorozatban – végre jön a FUBAR, és premierben érkezik Jennifer Lopez új drámája az Anya, valamint első Bridgerton előzménysorozat is, a Sarolta királyné – egy Bridgerton-történet címmel.

Netflix
The Mother. (L to R) Jennifer Lopez as The Mother, Lucy Paez as Zoe in The Mother. Cr. Doane Gregory/Netflix © 2023.

Érdekelnek az előző havi újdonságok is? Itt találod az áprilisi érkezőket:

Netflix újdonságok: áprilisi filmek és sorozatok – 2023

Utazz vissza egy évet, és nézd meg, hogy mi érkezett 2022 májusában a Netflixre:

Betekintő 2022: Netflix májusi újdonságok

Ez viszont már a Netflix 2023-as májusi premierlistája, amelynek segítségével a tavasz utolsó hónapjában is változatos műsorokkal tölthetjük majd a napjainkat. Ahogy már megszokhattuk, most is lesznek izgalmas és valós eseményeket feldolgozó portré és trucrime dokumentumfilm-sorozatok, drámák és akciófilmek, de aki inkább vígjátékokra vágyik, annak is lesz bőven miből válogatni. A klasszikus filmek vagy a fantasy tartalmak szerelmeinek is érdemes lesz körülnézni a Netflix tartalmai között, hiszen számos csemege landol majd májusban a platformon, és ez a lista még mindig nem végelges.

A Netflix műsorkínálata hónapról hónapra változik, és ebben az évben is 17 milliárd dollárt költ majd különböző tartalmak előállítására. Ha nem szeretnél lemaradni az új kedvenceidről, és szeretnél egy átfogó képet kapni az újdonságokról - a hozzájuk tartozó előzetesekkel vagy szinopszisokkal együtt, akkor érdemes hétről hétre követni a műsoron további cikkeit és betekintőit, és az oldal mellett kövesd a Facebook vagy Twitteren közvetített érdekességeket is.

A teljes heti premiereket további részletekkel megtaláljátok a szokásos StreamingWeek cikkben, ami általában hétfőn frissül a legújabb bejelentésekkel együtt, miközben ez a cikk is próbálja felvenni a bejelentések ritmusát.

Május 1 (hétfő)

Az oltalmazó (The Marksman) 2021

A szem (The Eye) 2008

Doktor Szöszi (Legally Blonde) 2001

Doktor szöszi 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) 2003

Ideglelés (The Blair Witch Project) 1999

Nekünk miért ne? (Pourquoi Pas Nous?) 1981

Mindig egyedül (Toujours seus!) 1991

A büntetés (La Punition) 1973

Május 2 (kedd)

A szabó (The Tailor) S01

 • A török sorozat Terzi Peyami, a fiatal és híres szabó történetét meséli el, aki nagyapjától örökölte a tehetséget és a sikeres üzletetét is.

Szerelemfalva (Love Village) - Netflix Original reality (Japán)

 • Nyolc férfi és nő egy hegyi házikóba költözik, hogy megnézzék milyen a szerelem egy nyugodt és idilli környezetben, távol a világ valóságától. A cél az, hogy a résztvevők megtalálják az örök szerelmüket valódi arcukat bemutatva, sírva, nevetve és akár veszekedve is.

Május 3 (szerda)

Zsidó társkeresés (Jewish Matchmaking) - Netflix Original reality

 • A Házasság indiai módra producerének új sorozata, ami szinglieket mutat be az Egyesült Államokban és Izraelben, akik randevúzási életüket kapnak a legjobb zsidó párkeresőtől. Vajon Shidduchim, a randevúzás hagyományos gyakorlata alapján segít nekik megtalálni a lelki társukat a világban?

Katinka (2022)

Május 4 (Csütörtök)

Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet S01

Netflix

Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet | Hivatalos előzetes | Netflix

A románc, ami mindent elindított. A Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet május 4-től streamelhető kizárólag a Netflix műsorán. Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ A Netflixről: A Netflix a világ vezető szórakoztató streamingszolgáltatása, amely több mint 190 országban, 231 millió fizetett díjcsomaggal rendelkező előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat, dokumentumfilmeket és mobiljátékokat nagy választékban és számos nyelven.

Szentély (Sanctuary) S01 - Netflix Original

 • Egy fiatalkorú bűnözõ szumótanoncnak áll, és összeütközésbe kerül egy hangtalan birkózóval, aki nagy titkot hordoz.

Bogár család - Netflix Original gyerekműsor

Május 5 (péntek)

hamarosan

Május 9 (kedd)

Hannah Gadsby: Valami különleges (Hannah Gadsby: Something Special) - Netflix Original standup

Május 10 (szerda)

Táncos fivérek (Dance Brothers) S01

 • A sorozat két testvér, Roni (Roderick Kabanga) és Sakari (Samuel Kujala) köré összpontosul, akik profi táncosként küzdenek a megélhetésért. Táncos álmaik finanszírozására érdekében úgy döntenek, hogy saját klubot alapítanak, ami bevételt, lakást és edzőteret biztosít, és a klu hamar népszerűvé válik.

Kleopátra, Egyiptom királynője (Queen Cleopatra) - Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

 • Folytatódik Jada Pinkett Smith dokumentumfilm-sorozata, amely prominens és ikonikus afrikai királynők életét mutatja be. Ezúttal Kleopátra királynő, a világ leghíresebb, leghatalmasabb és legfélreértettebb asszonya lesz látható. Egy merész királynő portréja, akinek szépsége és romantikája beárnyékolta igazi kincsét: az intellektusát. Kleopátra öröksége sok tudományos vita tárgyát képezte az idők során, amelyet Hollywood gyakran figyelmen kívül hagyott. A Netflix sorozata most újraértékeli történetének ezt a lenyűgöző részét.

Május 11 (csütörtök)

Az ifjú trónörökös: Margethe hercegnő (Royalteen: Princess Margrethe) - Netflix Original film (Dánia)

 • A bálbotrány után Margrethe hercegnő a normalitásra vágyik, miközben a családi drámával küzd, hogy megőrizze a tökéletesség látszatát a nagyközönség előtt.

Ultraman S03 - Netflix Original anime

Május 12 (péntek)

Az anya (The mother) - Netflix Original film

Netflix

ANYA | Jennifer Lopez | Hivatalos előzetes | Netflix

EGY ANYA BOSSZÚJA. Miután évekig bujkált az alaszkai vadonban, egy halálos bérgyilkos visszatér, hogy megmentse a lányát, akit eddig csak messziről szeretett. Nézd meg az ANYA című filmet, melynek főbb szerepeiben Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci és Gael Garcia Bernal látható kizárólag a Netflix műsorán május 12-től.

A kézbesítő (Black Knight) S01

A kézbesítő | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

„Oxigén kiszállítva" Egy levegő nélküli világban egy lázadó lovag hoz reményt Az egyetlen remény a világ megdöntésére A kézbesítő | Május 12-től kizárólag a Netflix műsorán #Netflix #AKézbesítő #택배기사 Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ A Netflixről: A Netflix a világ vezető szórakoztató streamingszolgáltatása, amely több mint 190 országban, 231 millió fizetett díjcsomaggal rendelkező előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat, dokumentumfilmeket és mobiljátékokat nagy választékban és számos nyelven.

 • A légszennyezettség által tönkretett, disztópikus világban az emberiség jövője a Fekete Lovagoktól függ, akiknek nem sok közük van a hagyományos kézbesítőkhöz.

Meleg szemmel (Queer Eye) S07 - Netflix Original reality/valóságshow

Május 16 (kedd)

Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem (Anna Nicole Smith: You Don't Know Me) - Netflix Original dokumentumfilm

 • Ursula Macfarlane és Alexandra Lacey producer által készült dokumentumfilm egy rendíthetetlen és humanizáló portré Vickie Lynn Hogan, vagyis ismertebb nevén Anna Nicole Smith modell és színésznő életéről, haláláról és titkairól.

Május 17 (szerda)

Hűséges barátnők (Faithfully Yours) - Netflix Original film (Hollandia)

 • Két barát titkos viszonyba bonyolódik és egymásnak nyújtanak alibit, ám a hazugságok szövevényes hálója egy idő után megbomlik, amikor egyikük váratlanul eltűnik.

Ritmusra - Az új generáció S02 (Rhythm + Flow France) - Netflix Original valóságshow

Az átjáróház (2022)

Május 18 (csütörtök)

Puszi: Kitty (XO, Kitty) S01

 • Kitty Song Covey tini párkereső, aki azt hiszi, hogy mindent tud a szerelemről. Ám amikor a fél világ átutazza, hogy újra találkozzon régi barátjával, hamarosan rájön, hogy a kapcsolatok sokkal bonyolultabbak, ha a saját szívedről van szó.

Május 19 (péntek)

A jackfruit rejtélye (Kathal – A Jackfruit Mystery) - Netflix Original film (India)

 • Két értékes jackfruit eltűnik egy politikus kertjéből, és egy lelkes rendőrnő nyomozása nem várt fordultat vesz, miközben igyekszik kideríteni az igazságot.

A csend fogságában (Muted) S01

 • Segio hat évvel ezelőtt meggyilkolta a szüleit és azóta nem beszél. Egy pszichiáter kutatásba kezd annak reményében, hogy kiderítse az eset mögötti valóságot.

Hollywoodi ingatlanosok S06 - Netflix Original reality

Fiatalok, híresek és afrikaiak (Young, Famous & African) S02 - Netflix Original reality/valóságshow / korábbi évad

Május 23 (kedd)

Áldozatból gyanúsított (Victim/Suspect) - Netflix Original film

 • Rae de Leon újságírónő első egyéni nyomozása során átutazza Amerikát, hogy gyanús eseteket vizsgáljon ki: Fiatal nők tucatjai tesznek feljelentés a rendőrségen szexuális zaklatás miatt, de az igazságszolgáltatás helyett hamis tanúsás miatt letartoztatja, sőt bebörtönzi őket az a rendszer, amelyről azt hitték, hogy megvédi őket.

Hivatásos sellők: Víz alatti viszályok (MerPeople) - Netflix Original dokumentumfilm

 • A Netflix dokumentumfilmje elmerül a víz alatti előadóművészek lenyűgöző világába, akik a misztikus tengeri lények iránti szerelmüket valós karrierré változtatták. Ez a sorozat a floridai kisvárosi show-k káprázatától a Bahamákon át, a tengerek királyának és királynőjének megkoronázásáig elvezet a szenvedély és a kitartás útjára.

Wanda Sykes: Előadóművész vagyok (Wanda Sykes: I'm An Entertainer) - Netflix Original stand-up

Május 24 (szerda)

Családi vállalkozás: Luxusingatlanok Franciaországban (The Parisian Agency: Exclusive Properties) S03 - Netflix original reality / korábbi évad

Az ultimátum: Queer szerelem (The Ultimatum: Queer Love) - Netflix Original reality/valóságshow

Május 25 (Csütörtök)

FUBAR - Netflix Original film

Netflix

Május 26 (péntek)

A katonaszökevény (Blood & Gold) - Netflix Original film (Németország)

A katonaszökevény | Hivatalos előzetes | Netflix

Heinrich, a katonaszökevény a lányához akar eljutni, amikor SS-katonák keresztezik az útját, és felkötik egy fára. A bátor Elsa az utolsó pillanatban menti meg Heinrichet. Ami összeköti kettejüket, az a közös ellenségük, valamint az igazságért és a családjukért folytatott harc. Izgalmas és véres küzdelem kezdődik a zsidó aranyért, ami keserű titkokat tár fel.

 • Egy, a II. világháború végén menekülésre fogott német dezertőr heves harcba keveredik egy SS alakulattal, akik egy rejtett aranyszállítmány után kutatnak.

Tin és Tina (Tin & Tina) - Netflix Original film (Spanyolország)

 • Egy tragikus abortuszt követően Lola és férje, Adolfo örökbe fogadja Tint és Tinát, a két kedves albínó testvérpárt, akik ultrakatolikus oktatásban részesülnek, és szó szerint értelmezik a Szent Bibliát.

Május 30 (kedd)

Menned kell! – Egy este Tim Robinsonnal (I Think You Should Leave with Tim Robinson) S03 – Netflix Original reality / korábbi évad

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.