Kiemelt témák: Netflix június I SkyShowtime június I Streaming Week 23 I Távozó tartalmak

Ilyen lesz Arnold Schwarzenegger Netflix akciósorozata

A Netflix bemutatja az első teljes előzetesét a hamarosan megjelenő Arnold Schwarzenegger sorozatához, ami a FUBAR címet viseli, és ez lesz a sztár első tévés főszerepe is.

A történet szerint a visszavonultan élő egykori CIA ügynök kénytelen újra munkába állni egy utolsó küldetés kedvéért, hiszen most éppen lányát és feleségét kell megmentenie. A 8 epizódból álló, az akciót és a humort keverő sorozat május 25-én, vélhetően magyar szinkronnal érkezik majd a Netflixre, és az appban már így is tudjuk megnézni.

FUBAR | Hivatalos előzetes | Netflix

A hősök nem mennek nyugdíjba. Csak újratöltenek. Arnold Schwarzenegger először látható sorozatban! Amikor egy apa és a lánya megtudja, hogy évek óta titokban CIA-ügynökként dolgoznak, rájönnek, hogy egész kapcsolatuk hazugság volt, és valójában egyáltalán nem ismerik egymást. Most azonban kénytelenek együtt dolgozni.

Az 1994-ben készült True Lies – Két tűz között című filmre hajazó sorozatnak Nick Santora a showrunnerre, Arnold Schwarzenegger pedig nem csak főszereplőként, hanem ügyvezető producerként is részt vállalt a munkában.

A még mindig jó formában lévő sztár mellet feltűnik majd Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter és Schwarzeneggerrel a Terminátor: Sötét végzetben is együtt szereplő Gabriel Luna.

netflix

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.