Premierdátumot és előzetest kapott az Eufória alkotójának új sorozata az HBO Maxon

Az Eufória alkotója Sam Levinson, és Abel „The Weeknd” Tesfaye közösen készített sorozata Az idol (The Idol) június 5-én érkezik a hazai HBO Maxra, amihez kaptunk egy friss előzetest is.

A sorozatról már korábban is írtam, a legjobban várt 2023-as HBO tartalmak listájában:

HBO Max: Ezeket a filmeket és sorozatokat várjuk 2023-ban

A The Weeknd mellett Lily-Rose Depp lesz a legjobban várt nyári HBO sorozat másik főszereplője, és az előzetes alapján egy igazán pikáns, szókimondó sorozattal lesz dolgunk, ami bővelkedik majd erotikus jelenetekkel is.

https://youtu.be/ZmWSHcvimuU

Jocelyn (Lily-Rose Depp) legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye) nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése csodálatos új magasságokba repíti, vagy lelke legsötétebb és legmélyebb bugyraiba rántja le?

HBO Max

Sam Levinson mellett Az Idol társalkotója még Abel “The Weeknd” Tesfaye és Reza Fahim is, előbbi pedig főszerepet is vállalt Lily-Rose Depp mellett, és a sorozat világpremierjére az idei cannes-i filmfesztiválon kerül majd sor.

Mikor érkezik Az idol?

A sorozat június 4.-én vasárnap startol Amerikában, nálunk pedig várhatóan 5.-én hajnalban kerül fel az HBO Maxra.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.