Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

SkyShowtime: Máris belenézhetünk a Pomádé előzménysorozatába

Már nem kell sokat várni az új SkyShowtime műsor, a Pomádé előzménysorozatának érkezésére, hiszen A Grease: Rise of the Pink Ladies néhány hét múlva dupla résszel indul a platformon.

skyshowtime

A tízrészes évad Marisa Davila és Cheyenne Isabel főszereplésével április 7-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz lesz látható, és a részek péntekenként érkeznek a műsortárba. A Paramount Television Studios által készített új zenés sorozat 10 részből áll majd, és a most bemutatott ízelítő alapján egy valódi, az 50-es évek életérzését tükröző sorozattal van dolgunk, amelyben hemzsegni fognak az ehhez hasonló zenés betétek.

Grease: Rise of the Pink Ladies | Season 1 | Streaming April 7 | SkyShowtime

Are you ready for Grease: Rise of the Pink Ladies? The musical series takes place four years before the original Grease; in 1954 before rock ‘n’ roll ruled, before the T-Birds were the coolest in the school, four fed-up outcasts dare to have fun on their own terms, sparking a moral panic that will change Rydell High forever.

Az új zenés sorozata négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell középiskola életét.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.