Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Áprilisban érkezik Brad Pitt egyik új filmje a hazai HBO Maxra

Éppen ma ünnepli első születésnapját Magyarországon az HBO Max, ami a sok botrányai, és az anyacég körüli zavaros helyzet ellenére egy korrekt szolgáltatássá nőtte ki magát. Igaz még márciust írjuk, viszont érdemes kicsit kikacsingatni már az áprilisi újdonságokra is, ami elhozza a platformra Brad Pitt egyik új filmjét is, ami bővelkedik majd akcióval és izgalmakkal,

A Gyilkos járat (Bullet Train) 2022 augusztusában érkezett meg a hazai mozikba. A 87North, CTB Inc., Hill District Media, valamint a Sony Pictures Entertainment (SPE) filmje szerénynek nem mondható 85,9 milliós költségvetéséhez 239,2 milliós bevételre tett szert, ami nem rossz teljesítmény, és Pitt következő filmje a tavaly decemberben bemutatott Babilon már valószínűleg a SkyShowtime műsortárát fogja erősíteni – hazai forgalmazója a UIP-Duna Film, és várhatóan késő tavasz vagy nyár környékére várható, erről azonban még hivatalos információ nem érkezett. Ebben az esetben az is könnyen előfordulhat, hogy a Paramount Pictures tovább értékesíti egy másik platformra.

Babylon – új, magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2023. január 19. Damien Chazelle új filmje, a BABYLON egy eredeti eposz, mely az 1920-as években játszódik Los Angelesben, Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével. A szereplőgárdát színesíti még többek közt Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart is.

Mindenesetre a Japánban játszódó Gyilkos járatot az értékelések alapján a közönség is szereti, hiszen a Rotten Tomatoes oldalán 76 százalékos értékelést kapott, és az IMDb-n valamivel alatta, 72 százalékon áll, így ha valaki tényleg lemaradt volna a mozis bemutatóról, az HBO Max-on néhány hét múlva pótolhatja a hiányosságot, ami várhatóan magyar szinkronnal érkezik.

Derecskei Zoltán (Műsoron Zoli) on Twitter: „Áprilisban érkezik a Gyilkos járat (Bullet Train) a @hbomaxhu -ra. Ha lemaradtál a moziról, lehet majd pótolni. pic.twitter.com/zha5GoWnR0 / Twitter”

Áprilisban érkezik a Gyilkos járat (Bullet Train) a @hbomaxhu -ra. Ha lemaradtál a moziról, lehet majd pótolni. pic.twitter.com/zha5GoWnR0

A sztori szerint egy bérgyilkos az aktuális megbízása miatt egy Sinkanszen-vonaton utazik Tokióból Moriokába, életveszélyes ellenfelei társaságában. A kérdés: ki fog élve leszállni a vonatról a végállomásnál?
Egy bérgyilkos az aktuális megbízása miatt egy Sinkanszen-vonaton utazik Tokióból Moriokába, életveszélyes ellenfelei társaságában. A kérdés: ki fog élve leszállni a vonatról a végállomásnál?

A filmet a Deadpool 2 rendezője David Leitch készítette, a forgatókönyvet pedig Zak Olkewicz és Kôtarô Isaka jegyzi. Szereplők között Brad Pitt mellett láthatjuk majd a Csókfülkével (Netflix) és a Démonok között filmmel népszerűvé váló Joey Kinget és Aaron Taylor-Johnsont (Éjszakai ragadozók) is.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.