Scarlett Johansson a Holiday rendezőjével térhet vissza a Netflixre, Owen Wilson és Penelope Cruz társaságában

A Marvel-filmek sztárja Scarlett Johansson visszatérhet a Netflixre, ráadásul Owen Wilson,Penelope Cruz és Michael Fassbender lenne a színésztársa. A filmet a 8 év után visszatérő Nancy Meyers írja és rendezi – írja a Deadline

A készülő új Netflix film egy romantikus vígjáték lehet, ami Nancy Meyers régóta várt visszatérését is jelentené a rendezői székbe. Meyers már 2015-óta nem jelentkezett új nagyjátékfilmmel, amikor Anne Hathaway és Robert De Niro főszereplésével elkészíthette A gyakornok című filmet, és azóta gyakorlatilag egy 8 éves szünetet tartott a szakmában.

A Johansson már korábban is készített Netflix filmet. A Házassági történet (Marriage Story) Noah Baumbach rendezésében készült 2019-ben, amelyben Adam Drive volt a színésztársa

Pedig az Oscar-díjra is jelölt rendező olyan ikonikus filmekkel vált ismerté, mint az 1991-es klasszikus Örömapa, a 2003-ban készült, Jack Nicholson, Diane Keaton és Keanu Reeves főszereplésével a Minden végzet nehéz vagy a karácsonyi filmnézés egy kihagyhatatlan darabja, Kate Winslettel, Cameron Diazzal Jude Law-al a 2006-os Holiday.

Jelenleg még keveset tudunk a projektről, ami a Paris Paramount munkacímet viseli. A sztori szerint Johannson és Wilson egy korábbi színész szerelmespárt alakít, akik egy forgatás alkalmával újra találkoznak, és valahogy félre kell tenniük a személyes románcukat az új film sikerének az érdekében.

Várhatóan Meyers írja és rendezi majd a filmet, és producerként is szerepet fog vállalni, már ha meg tudnak állapodni a feltételekről. A produkció költségvetése állítólag meghaladja a 100 millió dollárt, és jelenleg is folyik a színészi szerződések véglegesítése, így a Netflix egyelőre nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.

scarlett johansson
Scarlett Johansson / Disney+

A Johansson legutóbb 2011-ben, a Fekete özvegy című Marvel-filmben láthattuk, de hangját kölcsönözte például a kis punk rock tarajos disznó Ash-nek is az Énekelj! 2-ben, ami több mint 408 millió dollárt termelt világszerte. Legközelebb pedig Margot Robbie és Tom Hanks oldalán láthatjuk majd Asteroid City, amelynek a premierje Cannes-ban lesz.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.