Ilyen lesz a Russo testvérek új Amazon akciósorozata, a Citadel

Már nem kell sokat várni, hogy megnézzük az Amazon új akciósorozatát, amit a Russo testvérek produkciós cége, a Russo Brothers AGBO, valamint az Amazon Studios készítette. A Citadel első kedvcsinálója teljesen lázba hozhatja a műfaj kedvelőit, és a sztori is jó alappal rendelkezik, hogy azonnal feltegyük az áprilisi listánkra.

A hivatalos szinopszis szerint a Citadel nyolc évvel ezelőtt elesett. A független globális kémügynökséget – amelynek feladata minden ember biztonságának megőrzése volt – a Manticore, a világot az árnyékból manipuláló szindikátus erős munkatársai megsemmisítették. A Citadel bukásával az elit ügynökök, Mason Kane (Richard Madden) és Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) emlékeit kitörölték, miközben csak kis híján sikerült csak megmenekülniük.

Azóta is rejtőzködniük kell, és új életet építenek új identitásukkal, nem ismerve korábbi múltjukat. Egészen addig az éjszakáig, amikor Mason nyomára bukkan egykori Citadel kollégája, Bernard Orlick (Stanley Tucci), akinek nagy szüksége van a segítségére, hogy megakadályozza Manticore-t egy új világrend kialakításában. Mason megkeresi korábbi partnerét, Nadiát, és a két kém egy világ körüli küldetésre indul, hogy megállítsák Manticore-t.

A Citadel bemutatója április 28-án lesz az Amazon Prime Video műsorán, és a magyar szinkronos előzetest már megnézhetjük a streamer, vagyis az Amazon Video műsortárban. Az első kedvcsináló mellé érkezett néhány friss kép is:

Citadel
Hivatalos poszter
Citadel
Richard Madden as Mason Kane, Priyanka Chopra Jonas as Nadia Sinh
Citadel
Priyanka Chopra Jonas as Nadia Sinh
Citadel
Richard Madden as Mason Kane

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.