Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Ghosted: Megérkezett Chris Evans és Ana de Armas új romantikus akciófilmjének az első előzetese

Az Apple a Silo után közzétette a Ghosted című új romkom-akciófilmjének az első előzetesét. Chris Evans és Ana de Armas lehetetlennek tűnő szerelmi kapcsolata épp úgy bővelkedik romantikában mint akciójelenetekben, ráadásul a primerre sem kell túl sokat várnunk.

Az első előzetesben megismerhetjük Cole-t (Chris Evans), aki beleszeretett Sadie-be (Ana de Armas), és egy igen szenvedélyes románc alakul ki közöttük, azonban a lány később váratlanul felszívódik, üzeneteit ghostolja. Cole azonban nem hagyja annyiban a dolgot, ezért úgy dönt, hogy elmegy Londonba meglátogatni Sadie-t, ám a romantikus találkozás helyett nem várt fordulat következik, ami fenekestül felforgatja Cole életét.

Ghosted – Official Trailer | Apple TV+

Meeting that special someone can be a real adventure. Chris Evans and Ana de Armas star in Ghosted, a new film streaming April 21 only on Apple TV+ https://apple.co/_Ghosted Salt-of-the-earth Cole (Evans) falls head over heels for enigmatic Sadie (de Armas)-but then makes the shocking discovery that she’s a secret agent.

Kiderül ugyanis, hogy az őt ghostoló Sadie valójában egy CIA-ügynök, aki éppen valami tikos dologban vesz részt, és hát aktuális küldetés alatt Amerika kapitányát menti meg. A film elsőre rögtön az 1984-es A smaragd románcát juttatta eszembe, persze annak egy mai streamingre adaptált változatával, hiszen az olykor komikus, máskor pörgő akciójeleneteivel akár Kathleen Turner illetve Michael Douglas is eljátszhatná Sadie és Cole szerepét.

Ghosted
Hivatalos Apple poszter

A Ghosted forgatókönyvét Chris McKenna, Rhett Reese és Paul Wernick írta, és Evans, valamint Armas mellett olyan színészeket is láthatunk majd, mint Adrian Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson és Tate Donovan. A Ghosted bemutatója április 21-én lesz az Apple TV+ műsorán, és a magyar feliratos előzetese már elérhető az applikációban.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.