Netflix újdonságok: márciusi filmek és sorozatok – 2023

Mit nézzünk a Netflixen 2023 márciusában?

Ha új filmet vagy sorozatot keresel a Netflixen, a műsoron ajánlója mindig összegyűjti a legjobbak, amiből csak választani kell. A Netflix 2023 márciusában is sok új tartalommal bővíti a műsortárát, amelyből szerencsére egyre több műsort láthatunk majd magyar szinkronnal is. Olyan ismert színészekkel találkozhatunk a tavasz első hónapján, mint Idris Elba vagy a neves rendező M. Night Shyamalan, de visszatér Joe Goldberg szerepében Penn Badgley is, és ez még csak a kezdet, hiszen a hónap során is érkezhetnek új címek vagy bemutatók, amiket most még nem ismerünk.

Ha érdekelnek a februári premierek is, itt találod meg:

A hónapban is számos izgalmas és lebilincselő true crime- dokusorozat érkezik a műsortárba, de akik inkább klasszikus drámákra vagy akciófilmekre – netán rejtélyes fantasy sorozatra vágynak, azoknak természetesen ebben a hónapban is érdemes lesz körülnézni a Netflix tartalmai között.

Persze márciusban is kapunk majd bőven romantikus filmeket vagy sorozatokat, de vígjátékokból sem lesz majd hiányunk. Ismét kapunk egész estés nagy animációt is Kate DiCamillo regényéből. A streamer ebben az évben is 17 milliárd dollárt költ majd különböző tartalmak előállítására, és ha érdekelnek az újdonságok és a hozzájuk tartozó előzetesek vagy szinopszisok, akkor érdemes hétről hétre követni a műsoron cikkeit, betekintőit.

A teljes heti kínálatot a részletes StreamingWeek cikkben találjátok, ami általában hétfőn frissül.

Ezek érkeznek 2023 márciusában a Netflixre:


Március 1

Ma éjjel velem alszol (Dzisiaj śpisz ze mną) – Netflix Original film (Lengyelország)

  • Ninának szervezett élete van: jó állása, gyönyörű lányai és szerető férje. Idővel azonban kapcsolatában megtörik a varázs. Amikor Nina házassága válságba kerül, véletlenül találkozik egy fiatal és jóképű gyakornokkal a munkahelyén. Jan fenekestül felforgatja a világát, és felébreszti benne azt a lányt, aki korábban volt, mielőtt példamutató feleség és anya lett.

A sínek másik oldalán (Entrevías) S02

Csalók (Cheat) – Netflix Original reality

  • Danny Dyer és Ellie Taylor vezetik ezt a nagy téttel bíró kvízműsort, ahol a versenyzők szó szerint elcsalhatják a a vagyont! Az ész, a felkészültség… és a meztelen hazugság mértékadó csatájában négy bátor játékos próbára teszi tudását, miközben blöffölnek és blöffölnek három körön keresztül, hogy elkerüljék a kiesést, és 50 000 font feletti potenciális jackpotot építsenek. De akárhogyan is játsszuk, csak egyetlen döntő szabály létezik… ne kapd el!

Merkel

Stuart Little, kisegér 3. A vadon hívása

Március 2

Vágyak/valóság (Sex/Life) S02

netflix filmek
LOS ANGELES, CALIFORNIA – FEBRUARY 23: (L-R) Karn Kalra, Adam Demos, Wallis Day, Stacy Rukeyser, Margaret Odette, Sarah Shahi, Jonathan Sadowski, and Cleo Anthony attend Netflix’s „Sex/Life” Season 2 Special Screening at the Roma Theatre at Netflix – EPIC on February 23, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)
  • Egy nő, férje és múltja közötti szerelmi háromszög története, amely provokatívan új pillantást vet a női identitásra és vágyra.

Csőbe húzva (Framed! A Sicilian Murder Mystery) S02 (Olaszország)

  • Két szerencsétlen tévészerelő egy gyilkosság helyszínén találja magát. A második évada ott kezdődik, ahol az első véget ért: Salvo és Valentino életveszélyben vannak. Két „hősünk” ismét olyan események sorozatában ragadt, ami csapdát jelent, és ebből nehéz lesz úgy kiszabadulni, hogy ne sértsék meg a szeretett emberek érzéseit.

Monique Olivier: A gonosz segítője (Monique Olivier: Accessory to Evil) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • 1987 és 2003 között Michel Fourniret Franciaország leghírhedtebb gyilkosaként tartották számon. De a felesége rejtély volt: a bábja volt vagy a cinkosa?

Március 3

Szerelem első csókra (Love at First Kiss) – Netflix Original film (Spanyolország)

  • A film Javier ( Álvaro Cervantes ) történetét meséli el, aki 16 évesen csókolt meg először egy lányt, és fedezte fel, hogy rendelkezik a tisztánlátás képességével, legalábbis a szerelmi tisztánlátással. Javier egyetlen csókkal képes meglátni a kapcsolatnak a jövőjét, mielőtt megélné, ami miatt olyan felnőtté válik, akinek soha nem volt tartós kapcsolata, mivel mindig megszakítja őket, mielőtt a dolgok rosszra fordulnának.

Ez a divat (Next in Fashion) S02 – Netflix Original reality

  • A divattervező és tévés személyiség, Tan France mellé új egy új műsorvezető, az A-lkategóriás globális szupersztár, szupermodell és stílusikon Gigi Hadid csatlakozik. Feltörekvő, hihetetlenül tehetséges tervezők egy csoportja 200 000 dolláros díj mellett versenyez a lehetőségért, hogy megosszák terveiket a világgal.

Isten nevében: Szent árulás (In the Name of God: A Holy Betrayal) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • Ez a dokumentumfilm négy, magát prófétának valló koreai vezető dermesztő igaz történeteit vizsgálja, feltárva a vak hit sötét oldalát.

Március 5

Chris Rock: Szelektív felháborodás (Chris Rock: Selective Outrage) – Netflix Original Live

  • 04:00 (magyar idő) – Élő esemény

Március 6

Március 7

Idő (Old) 2021

Március 8

Messzeség (Faraway) – Netflix Original film (Németország)

  • Zeynep Altin túlterhelt. Férje, lánya és idősödő apja nem becsüli meg, ráadásul elhunyt édesanyját kedvenc ruhája helyett egy férfi öltönybe öltöztette a temetkezési vállalkozó. Ez volt az utolsó csepp a pohárban Zeynep számára, aki megszökik Münchenből egy horvát szigeten található házikóba, amelyet édesanyja vásárolt titokban évekkel ezelőtt, hogy nyugalamra leljen, és újra magára találjon.

MH370: Az eltűnt repülőgép (MH370: The Plane That Disappeared)

  • A Malaysian Airlines 370-es járata rutinútnak indult Kuala Lumpurból Pekingbe, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten. 2014-ben egy nyugodt éjszakán, röviddel a felszállás után az MH370 végleg eltűnt a radarképernyőkről.

Március 9

Te (You) S04 – második rész.

Március 10

Luther: A Lemenő Nap (Luther: The Fallen Sun)

Szép napot! (Encontro lo que buscaba?) – Netflix Original film (Mexikó)

  • A visszavonult rádiós bolti eladónak áll, hogy pénzt keressen, hogy részt vehessen egykori munkaadója jubileumi partiján, ahol azt reméli, újra találkozhat élete szerelmével.

Csapatmunka (Outlast) – Netflix Original reality/valóságshow

  • Ebben a nyers túlélési versenysorozatban 16 magányos farkasnak kell túlélnie egymást az alaszkai vadonban, hogy megnyerjék az 1 millió dollárt. A játékban egyetlen szabály van: a győzelemhez egy csapat tagjának kell lenni.

Dicsőség (Glory) S02

A problémamegoldó (Rana Naidu) S01

Március 13

Március 14

Ariyoshi támogatásával (Ariyoshi Assists)

  • Hiroiki Ariyoshi, a japán tévé egyik leghíresebb és legnépszerűbb műsorvezetője művészekből és profi sportolókból álló 10 fős csoportnak segít, akik egy-egy epizódot fognak vezetni. Minden epizód egyedi koncepció és formátum köré épül, hogy kiemelje a házigazdák különleges tehetségét.

Bert Kreischer: Csinnadratta (Kreischer: Razzle Dazzle) – Netflix Original stand-up

Március 15

Tetőpont: a Pornhub története (Money Shot: The Pornhub Story) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • A Pornhub, az internet leghíresebb felnőtt szórakoztató platformja, ami alapvetően megváltoztatta a pornográfia készítésének és terjesztésének a módját. Ez lehetővé tette az erotikus tartalmak készítői számára, hogy tömeges közönséget érjenek el, miközben a cég dollármilliárdokat keresett, viszont olyan vádakba is belekeveredett, mint a nem konszenzusos anyagok, és a webhelyen történő illegális kereskedés.

A dzsungel törvénye (The Law of the Jungle) – Netflix Original valóságshow

  • A dzsungel közepén tizenkét versenyzőnek kell egy csapatban dolgoznia, vagy egymást szabotálnia a főnyeremény megszerzéséért. Mentálisan és fizikailag is egy kiélezett verseny, ahol minden játékosnak megvan a maga ára.

Március 16

Még van idő (Era Ora / Still Time) – Netflix Original film (Olaszország)

  • A film egy vidám és szívmelengető romantikus vígjáték arról az extravagáns kalandról, amelyet szokásunk az időnek nevezni.

Shadow and Bone – Árnyék és Csont (Shadow and Bone) S02

Netflix
Shadow and Bone. (L to R) Archie Renaux as Malyen Oretsev, Jessie Mei Li as Alina Starkov in episode 201 of Shadow and Bone. Cr. Dávid Lukács/Netflix © 2022
  • A SHADOW AND BONE visszatér egy második évaddal, új barátságokkal, új romantikával, nagyobb csatákkal, epikus kalandokkal, valamint egy megrázó családi titokkal, amely mindent összetörhet.

Március 17

Zörej (Noise) – Netflix original film (Belgium)

  • A film Matt történetét meséli el, aki felfedez egy sötét titkot demens apja múltjából. Mélyreható nyomozásba kezd, aminek következtében megnyílik a titkok Pandora szelencéje, és több családi drámát tár fel a vártnál.

Az égre törő – A sorozat (Sky High: The Series) S01

  • Hogy független maradjon, egy frissen megözvegyült egyedülálló anya csatlakozik elhunyt férje tolvaj bandájához, amivel gondoskodni tud fiáról, azonban magára haragítja az apját.

A bűvész elefántja (The Magician’s Elephant) – Netflix Original animáció

  • A Netflix új animációs filmje Kate DiCamillo Newbery-díjas írónő klasszikus regényén alapul: A rég nem látott húgát kereső Peter a piactéren találkozik egy jósnővel, csak egy kérdés motoszkál a fejében: él-e még a testvére? A válasz – hogy egy titokzatos elefántot kell követnie – egy figyelemre méltó utazásra indítja Petert, hogy teljesítsen három lehetetlennek tűnő feladatot, amelyek varázslatos módon örökre megváltoztatják a városának az arculatát.

A 100 legjobb táncos (Dance 100) – Netflix Original valóságshow

  • A Netflix új valóságshow műsora egy epikus utcai táncverseny, amely nyolc kiváló táncost mutat be, akik készek bebizonyítani, hogy ők a következő szupersztár koreográfusok.

Március 22

Isten földi királysága (The Kingdom) S03

Láthatatlan város (Invisible City) S02

A wacói sotrom: Amerikai apokalipszis (Waco: American Apocalypse) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • Ez a magával ragadó háromrészes Netflix dokumentumfilm-sorozat valós beszámolója annak, ami a texasi Wacóban történt 1993-ban, amikor a kultuszvezér, David Koresh egy véres 51 napos ostrom során szembeszállt a szövetségi kormánnyal.

Március 23

Furies – Netflix Original film (Vietnám)

  • A film Bi, Thanh és Hong ,három bosszúvágytól égő ember történetét meséli el, akik összefognak, hogy legyőzzenek egy baljós bűnszövetkezetet, amelyet a becstelen bűnőző, Hai vezet.

Johnny – Netflix Original film (Lengyelország)

Éjjeli ügynök (The Night Agent) S01

  • Matthew Quirk regényéből készült Éjszakai ügynök egy kifinomult, karakterekre épülő akció-thriller, amelynek középpontjában egy alacsony rangú FBI-ügynök áll, aki a Fehér Ház pincéjében dolgozik, és egy telefont kezel, amely soha nem csörög, egészen estig. A hívás végül egy gyorsan mozgó, és veszélyes összeesküvésbe sodorja, amely végül egészen az Ovális irodáig vezet.

Március 24

Átverés a levegőben (Chor Nikal Ke Bhaga) – Netflix Original film (India)

  • Egy légiutas-kísérőnek és barátjának el kell lopnia egy gyémántokkal megrakott járatot, hogy kiegyenlítse korábbi adósságát, azonban a tervük káoszba fordul, amikor eltérítik a gépet.

Én vagyok Georgina (I Am Georgina) S02 – Netflix Original reality

Március 25

Kőgazdag (Kajillionaire) 2020

Március 29

Sürgősségi osztály (Emergency: NYC) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • A 8 epizódos dokuban nyomon követjük a New York-i sürgősségi egészségügyi dolgozók intenzív, kíméletlen mindennapi életét. Megtapasztalhatjuk a város egészségügyi rendszerének könyörtelen lüktetését egy helikopteren dolgozó nővérek, egy transzplantációs sebészek, mentősök, gyermektraumatológia sebészek és idegsebészek állandó küzdelmeit.

Jóllét mindenáron (Wellmania) S01

  • Egy bulizásairól neves ausztrál gasztroblogger váratlan betegsége után egészséges életmódba kezd.

Március 30

Riverdale S07 E01

Instabil (Unstable) S01

  • Egy biotechnológiai zseni a fia segítségével igyekszik kilábalni a depresszióból.

Big Mäck: Az ártatlan bűnöző (Big Mäck: Gangsters and Gold) – Netflix Original dokumentumfilm

  • Egy férfit rablással vádolnak és börtönre ítélek, aztán kiderül, hogy ártatlan. Évtizedekkel később újra megvádolják, de vajon ártatlan?

Március 31

Gyagyás gyilkosság 2 (Murder Mystery 2) – Netflix Original film

További cikk: Még két új Adam Sandler film érkezik a Netflixre 2023-ban

Boksoon kettős élete (Kill Boksoon) – Netflix Original film (Korea)

  • Egy egyedülálló anya, aki amúgy egy híres bérgyilkos is, nehezen tudja megtalálni az egyensúlyt a magánélete és munkája között.

Black Clover: A varázslókirály kardja (Black Clover: Sword of the Wizard King) – Netflix Original anime

  • Egy olyan világban, ahol a varázslat a minden, Asta, egy mágia nélkül született fiú arra törekszik, hogy varázslókirály legyen, hogy legyőzze a csapásokat, bebizonyítsa hatalmát, és megtartsa esküjét barátaival.

Premierdátum nélkül:

Elvis, a titkos ügynök (Agent Elvis) s01

Én, Georgina (I Am Georgina) S02

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.