Super Bowl 2023: így tudod nézni olcsón az NFL nagydöntőt

Alig egy napunk van hátra, hogy elkezdődjön az NFL 2023-as nagydöntője a Super Bowl, ami világ minden táján milliókat ültet a képernyők elé. Ha szeretnéd a legjobb minőségben és jó áron nézni a Kansas City Chiefs Philadelphia Eagles mérkőzést, akkor ebben a cikkben minden fontos információt megtalálsz, hogy semmiről se maradj le vasárnapról hétfőre virradó éjjel.

Mikor lesz az NFL nagydöntője és kik játsszák?

Az idei lesz az 57. Super Bowl, amit magyar idő szerint február 13.-án hétfő 0:30-kor rendeznek a State Farm Stadionban az Arizona állambeli Glendale-ben.

Az American Football Conference (AFC) bajnoka, a Kansas City Chiefs (14–3) mérkőzik meg a National Football Conference (NFC) bajnokával, ami idén a Philadelphia Eagles (14–3).

Hogy tudom nézni a 2023-as Super Bowlt?

Korábban megírtam, hogy Magyarországon hagyományos lineáris csatornán kizárólag a Network4-hez tartozó ARENA4 fogja közvetíteni a nagydöntőt. A műsorvezető-kommentátor Kun Zsolt, a szakértő Zahovay Ádám, és a szerkesztő-riporter Parrag Zsombor már a helyszínen vannak, és a csatorna különböző felületein beszámolnak a csapatok felkészüléséről, illetve a stadion környékén tapasztalt légkörről is.

Super Bowl 2023
Az NFL teljes idényét hagyományos tévében az ARENA4 közvetítette

Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy az idei Super Bowl is már streamingen, akár magyar kommentárral is teljes egészében követhető a Network4-hez tartozó Net4+ felületen, amely megegyezik majd a lineáris csatorna közvetítésével, viszont akiknek nincs a szolgáltatójuknál ARENA4, erre közvetlenül is elő tudnak már fizetni (DTC), viszont nem érdemes a regisztrációt az utolsó pillanatra hagyni.

A Net4+

A streaming szolgáltatás ára 2990Ft/hó

Elérhető eszközök: PC, Mac, Apple iPhone és iPad, Android, Android TV, Google TV

NFL Game Pass

Akik viszont beérik az angol nyelvű közvetítéssel, és nem szeretnének ennyi pénzt áldozni egyetlen mérkőzésre (mert a Net4+ műsortárában található sporteseményekre nem kíváncsiak), azoknak lehet jó választás az NFL GP, ami külön Super Bowl opcióval rendelkezik.

A Super Bowl Pass egyetlen meccsre szól, amit 31 napig tudtok visszanézni, és 0.99 dollár, tehát mai árfolyammal számolva olyan 360-400 Ft-ra jön ki.

Elérhető eszközök: Apple TV, Fire TV, Chromecast, Android TV, Google TV, Lg és Samsung TV app, Android és IOS, Ps4 valamint Xbox alkalmazás.

Ezen kívül február 7-óta fut egy háttérműsor az ARENA4-en Super Bowl CountDown címmel, aminek ma lesz az utolsó adása, 17:30-as kezdéssel, ismétlés 23:00-kor.

Egy ideje azt is tudjuk, hogy az idei LVII Super Bowl félidejében tartandó szuperkoncertet a Halftime Show -t az Apple Music támogatja, és a fellépője Rihanna lesz. Az énekesnő néhány napja azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy annyira koncentrál a Super Bowlra, hogy teljesen elfelejtette a közelgő születésnapját is.

Frontkép: NFL GP

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.