Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Élőben nézhetsz sorozatokat kedvenc színészeddel, így újít a SkyShowtime nagytestvére Amerikában

A különböző médiacégek változatos újításokkal rukkolnak elő, hogy lépést tudjanak tartani a tartalomfogyasztási őrülettel, és még vonzóbbá tegyék saját streaming szolgáltatásukat. Ilyen újításnak számít az NBCUniversal-hoz tartozó Peacock (a SkyShowtime nagytestvére) újdonsága a Watch With is, ami közösségi és interaktív tulajdonága alapján akár egészen izgalmas dolog is lehet.

Köztudott, hogy a hazánkba február 14-én érkező SkyShowtime a Peacock alapjaira épült, és szinte megszólalásig hasonlít a két platform egymásra, csupán a Páva, néhány sportesemény, no meg 5+1 dolog fog hiányozni a hazai megfelelőjéről. Mégis érdemes megismerni a Páva újdonságait, hiszen ha ezek jól teljesítenek a tengerentúlon, akár hamarosan Magyarországon is megjelenhetnek, de nézzük is át, hogy miről van szó.

Ne a haverokkal, hanem magukkal a színészekkel nézd együtt a kedvenc sorozatod részeit

Jól hangzik?

Még ebben a hónapban megjelenik az új interaktív funkció, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy élőben streameljék az epizódokat az abban szereplők színészek részvétele mellett, akik valós idejű reakciókat, kommentárokat, és élő kérdezz-feleleteket biztosítanak, így dobva fel a sorozatnézést.

A Watch With névre keresztelt funkció február 24-én jelenik meg, egy nappal a Kaliforniába jöttem klasszikus sitcom Bel-Air című folytatásának második évadának premierje után. A nézők 21:00-kor próbálhatják ki az új élményt, ahol rögtön megnézhetik az új évad premierjét a főszereplőkkel, Jabari Banksszal – aki Willt alakítja a sorozatban és Olly Sholotant, aki majd Carlton lesz.

Amikor a nézők belépnek az élő közvetítésbe, osztott képernyős nézetettel találkoznak, és az egyik oldalán az epizód, a másikon pedig a két színész reakciói lesznek, akik kommentekre és kérdésekre válaszolnak. Ezzel még nincs vége, mivel a #WatchWithPeacock hashtag használatával a közösségi média felületeken is lehet majd feltenni kérdéseket.

Nem véletlen, hogy a Peacock pont a Bel Air második évadával promózza az új funkciót, hiszen a sorozat a streaming szolgáltatás kétéves történetének legsikeresebb eredeti műsorának számít, amely rekordokat döntött az új előfizetők, a megtekintés és a prémium szintre történő frissítések számában is, amely 2022 májusában elérte a 8 millió megtekintést is.

A Peacocknak egyébként 20 millió előfizetője van Amerikában, ami most szüntette meg az ingyenes fiók aktiválási lehetőségét, így már csak Prémium és Prémium Plus csomagra lehet új felhasználóként feliratkozni, és az elemzők Amerika legdinamikusabban fejlődő szolgáltatásaként tartják számon.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.