Legjobb Netflix romantikus filmek és műsorok Valentin-napra

Közeleg a Valentin-nap 2023-ban, ezért érdemes átnézni a legjobb romantikus Netflix filmek válogatást, amivel megalapozhatjuk a hangulatunkat. Ne feledjük, hogy idén még több Netflix Valentin-napi film között válogathatunk, és ez a kis összeállítás segít megtalálni a rengeteg műsor között is a legjobbakat, tehát vágjunk is bele.

Netflix valentin nap
LOS ANGELES, CALIFORNIA – FEBRUARY 2: Resse Witherspoon attends the World Premiere of Netflix’s Your Place or Mine at Regency Village Theatre on February 2, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)

Mivel készül a Netflix Valentin napra 2023-ban?

Bálint-nap dátuma ugyan kőbe van vésve (február 14.-e), de a különböző streaming szolgáltatások, így a Netflix is mindig kiemelt figyelmet fordít az alkalomra szánt új filmek és sorozatok megjelenésére és történetére, hogy valami újdonságot tudjon csempészni a szürke téli hétköznapok közé, lehetőleg nagy sztárok részvételével.

Ez idén sincs másként, hiszen a Netflix friss felhozatalában olyan világsztárokat láthatunk majd premierben, mint Reese Witherspoon és Ashton Kutcher, az argentin szívtipró Franco Masini vagy a bájos lengyel színésznő Adrianna Chlebicka.

Ezúttal kapunk majd egy vadonatúj valóságshowt is a streaming szolgáltató legnagyobb reality sztárjaival, és a korábbi filmes, illetve sorozatos felhozatalról se feledkezzünk meg, amelyekkel együtt valódi Valentin-napi film- és sorozatkavalkádot kapunk a tévénkhez, így nekünk már csak a leginkább érdekesnek tűnőket kell behelyezni a saját listánkba, és rögtön indulhat a romantikus összebújás:

Nálad vagy nálam (Your Place or Mine)

Időpont: február 10, péntek

Reese Witherspoon és Ashton Kutcher visszatért a 2000-es évek jól bevált romkom stílusához, megidézve a műfaj nagy klasszikusait, mint a Cameron Diaz és Jude Law főszereplésével készült Holiday, de az előzetese alapján mégis valami egyedit kapunk, a streamer által elmesélt új „szerepcserés” történetben.

Debbie és Peter legjobb barátok és egymás tökéletes ellentétei. A nő rutinra vágyik a fiával Los Angelesben, a férfit a változás élteti New Yorkban. Amikor egy hétre házat és életet cserélnek, rájönnek, hogy amire saját maguk szerint vágynak, talán mégsem az, amire valóban szükségük van.

Kifürkészhetetlen utak 2 (Milosc do kwadratu / Love Squared 2) 

Időpont: február 13, hétfő

A streamer még tavaly mutatta be a Kifürkészhetetlen utak című lengyel romantikus filmet, ami már magyar szinkronnal is elérhető a műsortárban. Az alap történet egy fiatal általános iskolai tanárnőről, Monikáról (Adrianna Chlebicka) szól, akinek a szenvedélye a legkisebbek tanítása. Monika már gyerekként pedagógus szeretett volna lenni, kitartásának köszönhetően megvalósult az álma is, azonban a családjában bekövetkezett anyagi problémák miatt plusz munkát kell találnia. Ennek köszönhetően Monika parókát húz és átváltozik Klaudiává, hogy modellként egészítse ki tanári fizetését. Keresett modellként együtt dolgozhat az ország legnagyobb marketingügynökségeivel, viszont a „kettős élet”” eléggé fárasztónak tűnik.

Az egyik egyik munkája során, Klaudiaként megismerkedik a rendkívül jóképű Enzóval, akit eleinte nem igazán kedvel, azonban hamar rá kell arra döbbennie, hogy a gazdag férfival sokkal több a közös vonása, mint gondolta.

Aki netán lemaradt volna a filmről, máris kötelező lesz pótolni, akik pedig már tavaly látták, azoknak a folytatás további szerelmi szálakat tartogat az ismert újságíró és a földhözragadt tanárnő kapcsolatában.

Keresem a párom (Perfect Match)

Időpont: február 14, kedd

A Netflix új Valentin-napi műsora igazi all-star reality lesz.

A Vak szerelem (Love Is Blind), Az utlimátum (The Ultimatum), Az ellenállhatatlan kísértés ( Too Hot To Handle), és A tégla (The Mole) című párkereső műsorok leghíresebb sztárjait hozzák össze egy trópusi paradicsomba, hogy megpróbálják megtalálni a szerelmet. Miközben versengenek a kapcsolatok kialakításáért, a legkompatibilisebb párok párkeresőt játszanak, hogy szétszakítsanak más párokat, és randevúztassák őket vadonatúj szinglikkel, akiket meghívnak a villába.

Megint beléd szerettem (Todas las veces que nos enamoramos / In Love All Over Again) 2

Időpont: február 14, kedd

Carlos Montero neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a a spanyol rendező, producer nevéhez olyan sorozatok kapcsolódnak, mint a 2016-os Primavera-díjas regészből készült sorozat Amit magad mögött hagysz címmel vagy a nálunk is népszerő YA széria, az Elit.

Ennek megfelelően a 8 epizódos korlátozott sorozatban olyan színészeket láthatunk majd, mint Georgina Amorós (Elite), Franco Masini ( EWS- Az új generáció – Rebelde), Albert Salazar ( Amit magad mögött hagysz), Carlos González (Reménytelen balfék), Blanca Martínez és Roser Vilajosana (The Tunnel).

2003 szeptemberében Irene Madridba érkezik, hogy meghódítsa a világot és filmrendező legyen. Ott találkozik legjobb barátaival, valamint Julióval, aki tökéletes főszerep lenne filmjeihez és életéhez, viszont a sorsnak más tervei vannak.

Frontkép: Carla Oset / Netflix

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.