Itt a lista: Ezekkel a filmekkel indul a SkyShowtime Magyarországon

A korábbi sorozatos lista után a SkyShowtime közlése alapján itt egy filmes lista, hogy milyen premierekkel készül a rajra február 14-én Magyarországon.

Ahogy arról már írtam, az új streaming szolgáltató gigaerős ajánlattal várja a hazai startot, és valószínűleg még rengeteget csiszolnak rajta, hiszen a nagy szolgáltatók között ez lesz a legolcsóbb, amely közel azonos ársávba kerül az RTL+ streaming platformmal (1999/hó) . Azonban az előzetes tájékoztatás szerint az indulásnál nem lesznek 4K tartalmak és Samsung applikáció, ami sokaknak különösen fájó lehet, és ezt mindenképpen figyelembe kell venni. A programing kínálat, és a szolgáltatásban rejlő további lehetőségek viszont könnyen a piac egyik legfelkapottabb platformjává tehetik, és később az sem elképzelhetetlen, hogy néhány éven belül a Netflix vagy az HBO Max (később Warner platform) legnagyobb riválisa lehet.

A SkyShowtime a Comcast az NBCUniversal, a Sky és a Paramount Global új online műsortára, és rajtunk kívül még Albániában, Csehországban, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Romániában és Szlovákiában lesz februártól elérhető a a szolgáltatás. Az indulásig még másfél hét van hátra, és amit már tudunk biztosan, hogy lesz LG tv, Android, Google, illetve Apple TV natív applikáció, és most megnézhetitek, hogy indulásnál milyen kiemelt filmeket tudtok megnézni:

Indulásnál elérhető, kizárólagosan a SkyShowtime-on

Downton Abbey: A New Era

A díjnyertes alkotótól, Julian Fellowes-tól érkezik a Downton Abbey: A New Era című film. A világsikerű sorozat régóta várt nagyképernyős visszatérésével újra összeáll a sokak által kedvelt csapat, akik nagy utazásra indulnak Dél Franciaországba, hogy felderítsék az özvegy grófné újonnan örökölt villájának rejtélyét.

Jurassic World: Dominion


A Jurassic-korszak epikus lezárása a Jurassic World: Dominion című film a sikeres franchise soron következő izgalmas kalandja, ami dollármilliárdokat hozott a világ mozikasszáinál. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard most először fog össze a franchise visszatérő régi kedvenceivel, Laura Dernnel, Jeff Goldblummal és Sam Neillel. A cselekmény négy évvel Isla Nublar pusztulása után játszódik, amikor a dinoszauruszok az emberek mellett élnek a Földön, és a bolygó csúcsragadozóiként az egész emberiség létét fenyegetik.

The Bad Guys

Még soha nem tévedtek el annyira a jó útra térés közben, mint a The Bad Guysban. A DreamWorks Animation új akcióvígjátékában, amely a New York Times bestseller könyvsorozatán alapul, egy törvényen kívüli állatokból álló bűnbanda megkísérli az eddigi legnagyobb kihívást jelentő átverését – vagyis mintapolgárokká válni. Főszerepben az Oscar-díjas Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafina, Zazie Beetz, Lilly Singh és az Emmy-díjas Alex Borstein.

The Northman

A látnoki erejű rendezőtől, Robert Eggers-től érkezik A The Northman című film, egy akciódús epikus történet, melyben egy fiatal viking herceg útnak indul, hogy megbosszulja apja meggyilkolását. A sztárokkal teletűzdelt szereplőgárdában olyan neveket találunk, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk és Willem Dafoe.

Top Gun: Maverick

Több mint harminc évnyi szolgálat után a haditengerészet egyik legjobb pilótájaként Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most végre ott van, ahová tartozik: bátor tesztpilótaként feszegeti a határokat, és bravúrosan kitér az előléptetés elől, amely a földhöz kötné. Amikor azonban a TOPGUN végzőseiből álló különítmény kiképzésén találja magát, amely egy, a pilóták számára eddig példátlan, különleges küldetésre készíti fel őket, Maverick találkozik a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw (Miles Teller) hadnaggyal, aki történetesen Maverick néhai barátjának és radarelfogó tisztjének, Nick Bradshawnak, hívójelén „Goose”-nak a fia. A bizonytalan jövővel és múltjának szellemeivel szembesülve Maverick kénytelen megküzdeni a legnagyobb félelmeivel és felülemelkedni rajtuk egy olyan küldetés érdekében, amely a legsúlyosabb áldozatot követeli azoktól, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Március 23-tól elérhető, kizárólag a SkyShowtime-on:

Belfast

Az Oscar-díjas Judi Dench, Jamie Dornan, Caitriona Balfe és Ciarán Hinds játsszák a főbb szerepeket ebben a brit–ír drámában, mely egy elbűvölő munkásosztálybeli családról és a fiatal fiuk gyerekkoráról szól, amint belesodródnak Belfast vérengzésektől terhes zűrzavarába. A részben önéletrajzi ihletésű film a rendező, Kenneth Branagh eddigi legszemélyesebb alkotása, egyszerre izgalmas, érzelmes és humoros.

Nem az indulásnál, de hamarosan elérhető, kizárólag a SkyShowtime műsortárában:

Nope

Az Oscar-díjas Jordan Peele újabb horrorfilmmel jelentkezik. A Nope a tudományos-fantasztikus műfaj sötét hangulatú pop-rémálma és bonyolult társadalmi thriller egyben. Az alkotás az erőszak, a veszély és a megalkuvás fogalmait boncolgatja, amelyek elválaszthatatlanok az amerikai nyugat romantizált történelmétől… és magától a szórakoztatóipartól.

Peele ismét együtt dolgozik Daniel Kaluuyával (Tűnj el!, Júdás és a Fekete Messiás), akihez Keke Palmer (A Wall Street pillangói, Alice) és az Oscar-díjra jelölt Steven Yeun (Minari, Okja) is csatlakozik egy Kalifornia belterületén lévő magányos szurdok lakosaiként. A szereplők szemtanúi lesznek egy hátborzongató és rejtélyes felfedezésnek.

Smile

Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) ijesztő jelenségeket kezd tapasztalni, amikre nem talál magyarázatot. Ahogy az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást élete felett, Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból.

The Black Phone

Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tart fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig holtbiztosan elszántak abban, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel. A négyszer Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke karrierje eddigi legrémisztőbb főszerepében és Mason Thames élete legelső szerepében mutatkozik be. A The Black Phone producere, rendezője és társ-forgatókönyvírója Scott Derrickson, a Sinister, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Marvel-féle Doctor Strange című filmek író-rendezője.

A hamarosan megjelenő filmekről és sorozatokról rendszeresen beszámolok az oldalon.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.