Fekete Párduc 2: IMAX minőségben, magyar streaming megjelenési dátumot kapott a Disney+-on

A Disney hivatalos tájékoztatója szerint hamarosan streamingen is láthatjuk a tavalyi év egyik legnagyobb slágerét, a Fekete Párduc folytatását (Black Panther: Wakanda Forever). A második részt már többen várták magyarul a műsortárban is. Nekik lehet jó hír, hogy már nem kell sokat várni, hiszen az ígéretek szerint 2023 febrár 1-jén felkerül a film a Disney+-ra, ráadásul a lehető legjobb minőségben

A Feket Párduc 2 adatlapja már elérhető a Disney+-on, és ahogy vártuk IMAX Enhanced képpel, és Dolby Atmos hangzással élvezhetjük majd.

Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a rettegett Dora Milaje (köztük Florence Kasumba) szeretett T’Challa királyuk halála után harcba szállnak, hogy megvédjék nemzetüket az életükbe beavatkozó világhatalmakkal szemben. Miközben a vakandaiak próbálnak megbékélni azzal, hogy új fejezet kezdődik országuk életében, a hősöknek össze kell állniuk Nakiával, a vérebbel (Lupita Nyong’o) és Everett K. Ross-szal (Martin Freeman), hogy új útra terelhessék a Vakandai Királyságot. A Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) forgatókönyvét Ryan Coogler és Joe Robert Cole jegyzi, a rendezői székben pedig Ryan Coogler foglalt helyet. A Marvel stúdió filmjében bemutatkozik Tenoch Huerta Mejía mint Namor, egy rejtett tenger alatti nemzet uralkodója, a főszerepekben pedig Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena és Alex Livinalli látható.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.