Új poszteren A Mandalóri 3 a Disney+-on, és néhány óra múlva itt az új előzetes is

Új poszter érkezett A Mandalóri (The Mandalorian) című Star Wars központú Disney sorozat 3. évadához, ráadásul néhány óra múlva új előzetest is láthatunk majd, a Dallas Cowboys és a Tampa Bay Buccaneers ma esti NFL Wild Card meccsének reklámszünetében .

A Star Wars Twitter-fiókja osztotta meg a sorozat vadonatúj plakátját, ami segíthet ráhangolódni az esti meccsre, és egy esetleges korábbi rész visszanézéséhez is. Ezt követően, várhatóan magyar idő szerint éjjel 02:15-perctől kezdődő Wild Card meccsen láthatjuk majd mi is a sorozat legújabb előzetesét, hiszen az NFL meccsek szünetében bemutatott trailerek és hangulatkeltő videók mostanában közkedveltek a stúdiók és streaming szolgáltatók számára. Emlékezhetünk a a tavaly februári eseményre, ahol például az Amazon elsőként mutatta be  A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első komolyabb kedvcsinálóját.

Legutóbb pedig a College Football Playoff National Championshipen láthattuk a A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetesét.

Az új Mandalóri poszteren egyébként Grogu és Mando ismét együtt szerepel egy csata közben Mando pedig a jetpackjét használja, hogy kereket oldjon egy robbanás vagy tűz elől, kezében pedig szorosan tartja a kis Grogut.

mandalóri disney+

A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadának premierje 2023. március 1-jén szerdán lesz a Disney+-on. Ahogyan az előző évadoknál, várhatóan a The Mandalorian új évad is magyar szinkronnal érkezik, ám erről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.