Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Így tudod nézni az NFL rájátszást és a Super Bowlt 2023-ban

Jó hír érkezett az NFL szerelmeseinek, hiszen idén a Network4 csatornái közvetítik az NFL rájátszást és a Super Bowlt, ráadásul már nem csak kábelen, de online is tudjuk nézni a meccseket

Végre elindul a Profi Amerikaifutball-bajnokság, tehát az NFL rájátszása. Az ARENA4 csatorna és a NET4+ streaming szolgáltató a rájátszás minden mérkőzését élőben közvetíti, így azoknak sem kell lemondani az izgalmakról, akiknél nincs kábelen ARENA4. A következő napokban, szombattól-keddig hat meccset láthatunk majd különböző felületeken.

A sort szombaton két nyugati-parti csapat, a Seattle Seahawks és a San Francisco 49ERS nyitja, majd vasárnap érkezik a Los Angeles Chargers – Jacksonville Jaguars, a Miami Dolphins – Buffalo Bills, a New York – Giants – Minnesota Vikings összecsapás. Hétfőn a Baltimore Ravens méri össze az erejét a tavalyi döntős, Cincinnati Bengals csapatával, majd kedden a várva várt Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers szerepel a műsoron.

A playoffban már nincs lehetőség hibákra, minden csapat a kiesés ellen és a Super Bowl részvétel reményében lép pályára. Február 12-én kerül sor az amerikai futball, sőt az amerikai sportkultúra legnagyobb ünnepére, a Super Bowl LVII.-re az Arizona állambeli Glendale-ben. A Super Bowlt – akárcsak a rájátszást -, az ARENA4-en és a NET4+-on láthatják a nézők – természetesen élőben. Tavaly csak az Egyesült Államokban átlagosan 112 millió néző követte élőben a döntő eseményeit. A Super Bowl nemcsak a sportrajongók számára izgalmas, hiszen a félidei show (half time show) a szórakoztatóiparban is kultikus jelentőségű. Idén Rihanna lesz a sztárvendég.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.