Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

A Netflix Reese Witherspoon és Ashton Kutcher romkomjával készül meghódítani a Valentin-napot 2023-ban

Új Netflix film érkezik február 10-én. Igaz még a karácsony sem múlt el, de a streaming szolgáltató már a 2023-as Valentin napra készült olyan színészekkel az oldalán, mint Reese Witherspoon vagy Ashton Kutcher. A Nálad vagy nálam? (Your Place or Mine) című romkom pedig több szempontból is kiemelt figyelmet érdemel.

A filmet az a Aline Brosh McKenna jegyzi, akinek olyan kihagyhatatlan klasszikusokat is köszönhetünk, mint Az ördög Pradát visel Anne Hathaway, Meryl Streep vagy Adrian Grenier főszereplésével, de ide sorolható még a Katherine Heigl és James Marsden párosára írt 27 idegen igen című film is, tehát a neve garancia lehet egy igazán jó romantikus romkomozáshoz.

Reese Witherspoon
Your Place or Mine (2023), Wesley Kimmel as Jack, Reese Witherspoon as Debbie Dunn. Cr. Erin Simkin / Netflix © 2022

A 2023-ben érkező Netflix filmben Reese Witherspoon és Ashton Kutcher Debbie-t és Petert alakítja akik a legjobb barátok, viszont teljes ellentétei egymásnak. A sztori szerint Debbie egy lapos életet élő anyuka Los-Angeles-ből, aki keresi önmagát, ugyanakkor Peter New York-ban egy nyüzsgő forgatagában él, amely egy percre sem áll le lazítani. A helyzetük azonban megváltozik, mivel egy hétre életet cserélnek egymással, így Dibbie New York-ba költözik, míg Peter kipróbálja a napfényes Kaliforniát.

Amikor a két barát házat és életet cserél egymással akkor döbbennek rá, hogy amire korábban azt gondolták, hogy jó tenne nekik, a valóságban teljesen más, és nem is biztos, hogy szükségük van rá.

Ashton Kutcher
Your Place or Mine (2023), Ashton Kutcher as Peter. Cr. JoJo Whilden / Netflix © 2022

A film egyik producere egyébként Jason Bateman, és Reese Witherspoon valamint Ashton Kutcher mellett láthatjuk többek között Jesse Williamst (A Grace klinika), Steve Zahnt (A Fehér Lótusz első évad), Tig Notarot (Instant Család), Zoe Chaot )Love Life), Griffin Matthewst (A légikísérő)  és Wesley Kimmelt (Wanda Vízio) is.

Hamarosan előzetes is érkezik, ami itt is megtalálható lesz műsoron.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.