Az F1: Hajsza a túlélésért alkotói a tenisz könyörtelen világáról készítettek sorozatot, januárban érkezik a Netflixre

A Formula 1: Hajsza a túlélésért dokusorozat hatalmas sikerrel indult 2019-ben a Netflixen. A sorozat mögött álló csapat most a tenisz világát mutatja hasonlóképpen, ami január elején érkezik a műsortárba, meglehetősen vonzó felvezetéssel.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Hajsza a túlélésért lehet a Netflix belépője a sport streaming világába, hiszen mostanra kiderült, hogy a reklámok mellett a sportműsorok hatékonyabb streaming integrálása lehet az iparág egyik új csodafegyevere. A sorozat Magyarországon is elképesztően népszerű, olyannyira, hogy az idén megjelenő 4. évad 55. országban került be a Netflix globális TOP10 listájába, köztük pedig 9 országban rögtön első pozícióval nyitott, többek között Magyarországon is.

Nem meglepő tehát, hogy a F1 sorozat mögött álló Box to Box Films A PGA Tour mellett a teniszről is saját bensőséges műsort készített, ami végül két részre lett bontva, és a január 13-ai első rész után júniusban érkezik majd a folytatás.

A sorozat forgatásai az idei rendhagyó Australian Openen kezdődtek, amelyen nem léphetett pályára Novak Djokovics. A szinopszis szerint a műsor a teniszezők sokszínű csoportját követi nyomon a pályán és azon kívül is, amint fárasztó slam-versenyeken küzdenek egymással a végső győzelem reményében, és még nagyobb álmok hajtják őket, hogy világelsők legyenek.

A Könyörtelen tenisz című sorozat testközelből mutatja be a teniszpálya legjobb játékosait egy egész éven keresztül, és végig utazza a világot mind a négy Grand Slam-versenyen, valamint az ATP- és WTA-túrákon is.

A dokumentumfilm-sorozat executive producerei James Gay Rees és Paul Martin, és a bemutató a 2023-as ausztrál nyílt teniszbajnokság kezdése lőtt három nappal időzítve (január 16), így egészen pikáns színezetet adhat, amint Djokovics is pályára léphet az új idényben.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.