Mai VB meccsek: Horvátország-Brazília és Hollandia-Argentína negyeddöntők

Fokozódnak az izgalmak, és további meccsekkel folytatódik a katari foci-vb. 2022 talán legnagyobb nemzetközi rangadóit láthatjuk egy napon belül, amikor négy kiváló formában játszó csapatot is követhetünk a tévében: Horvátország mérkőzik meg Brazíliával, majd a csúcsrangadón Hollandia csap majd össze Argentínával. De hogyan nézhetjük, és legfőképpen mire számíthatunk a negyeddöntők első két találkozóján?

Az idei katari vb meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjuk figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák a negyeddöntő meccseket?

A mérkőzéseket december 9-én pénteken rendezik meg, két különböző időpontban. A délutáni Horvátország-Brazília meccset 16:00-kor játsszák Al-Rajjánban az Egyetemvárosi Stadionban. Az Hollandia-Argentína csúcsrangadót 20:00-kor a Loszaíli Nemzeti Stadionban.

A negyeddöntős párosításokat már csak kizárólag az M4 Sport közvetíti HD minőségben.

Ez várható:

Az első meccsen rögtön a világbajnoki ezüstérmes találkozik az egyik legnagyobb esélyesének tartott válogatottal, és ez lesz mindkét csapat számára az igazi decemberi erőpróba. A horvát csapat egy drámai végjátékkel, tizenegyes párbajjal jutott tovább az idei vébé meglepetéscsapatának tartott Japánokon, és talán sokan többet vártak a déli szomszédjaink játékától, de a lényeget ezért teljesítették.

Most viszont azzal a brazil csapattal nézhetnek farkaszemet, amelyik simán túljutott a portugálokat is legyőző Dél-Koreán, és a 18 kapura tartó lövésükből 4 gólt is szereztek, ami önbizalmat adhat a csapatnak. A korábbi meccseken eddig négyszer találkoztak egymással, de a horvátoknak egyszer sem sikerült győzniük. Legutóbb 2018-ban, egy barátságos találkozón nyertek Neymarék 2-0-ra.

A másik ágon az a holland csapat találkozik Lionel Scaloni legényeivel, amelyiknek igazi presztízs lehet a továbbjutás, hiszen 2010-ben és 2014-ben is ott voltak a legjobb négy között, és amíg Dél-Afrikában végül döntőt is játszhattak, rá négy évre a Brazíliában éppen az argentin csapattal kellett megmérkőzni az elődöntőben. Végül az Arena Corinthiansban büntető rúgásokra került sor, amelyet az égszínkék-fehérek nyertek jobban idegekkel, Rodrígez pedig belőtte a döntőbe a csapatot, ahol végül Götze góljával a most siralmas játékkal búcsúzó Német válogatott legyőzte.

Nehéz lenne megjósolni a két párharc végeredményét, de azért sok futballrajongó előre dörzsölné a tenyerét, ha egy brazil-argentin elődöntőt láthatna kedden, de egyik csapat sem mehet biztosa. A mutatott játék alapján egy horvát-holland, netán egy brazil-holland csata is legalább annyira izgalmas lenne, és bárhogyan is alakul, valamennyi meccset követhetjük online vagy hagyományos lineáris közvetítéssel.

VB 2022, 19. nap:

További vb program, nyolcaddöntők:

Szombat: Marokkó-Portugália 16:00

Kedd: Anglia-Franciaország 20:00

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.