Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Vb 2022 mai meccsek: Marokkó-Spanyolország és Portugália-Svájc nyolcaddöntő párosítás

Katari foci-vb, kieséses szakasz: utolsó nyolcaddöntő párosításokkal, és fokozottan izgalmas meccsekkel folytatódik az idei futball világbajnokság, amikor már nem fér bele a hibázás lehetősége, és a vesztes kénytelen hazarepülni Katarból. Követve az utolsó csoportmeccsek idősáv-beosztását, az egyenes kieséses szakaszban is két időpontban láthatunk majd mérkőzéseket, ismét olyan csapattal a tévében, amelyik a végső győzelemre is esélyes lehet.

Kezdésnek Marokkó csap össze Spanyolországgal, majd ezt követően este érkeznek Ronaldóval  a portugálok, akik majd Svájc csapatával fognak megmérkőzni. Mindkét meccset kedden játsszák.

Szerencsére az idei katari vb meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Így tudod nézni a 2022-es katari FIFA-világbajnokság meccseit online és kábelen

Mikor játsszák a nyolcaddöntő meccseket?

A mérkőzéseket december 6-án kedden rendezik meg, két különböző időpontban. A délutáni Marokkó-Spanyolország meccset 16:00-kor játsszák az Education City Stadionban. A Portugália-Svájc összecsapást 20:00-kor Loszaílben, a Lusail Stadionban.

A nyolcaddöntő párosításokat már csak kizárólag az M4 Sport közvetíti HD minőségben.

Ez várható:

Elérkeztünk a katari foci-vb utolsó nyolcaddöntőihez, ami után már csak a legjobbak maradnak még állva. A keddi játéknap két győztese majd péntek délután találkozik egymással, és elnézve az eddigi meglepetéseket, egyáltalán nem biztos, hogy minden a várakozásoknak megfelelően fog alakulni.

Az első meccsen rögtön azt a spanyol csapatot fogjuk látni, amelyik az utolsó csoportmeccsen kikapott Japántól, és most az ellen a Marokkó ellen kellene kiharcolniuk a legjobb nyolc közé jutást, amelyik tulajdonképpen kivégezte Belgiumot, és most talán éppen spanyol skalpra vadászik. Az esélyeket tovább bonyolítja, hogy Marokkó még soha nem tudott nyerni Spanyolország ellen, hiszen a három találkozásuk alkalmával két spanyol győzelem és egyetlen döntetlen született.

Portugália viszont 6 győzelem mellett eddig 11 vereséget számlál különböző mérkőzéseken Svájc ellen, és legutóbb éppen nyáron találkoztak egymással a Nemzetek Ligája A csoportjában, ahol a Murat Yakin fiai 1:0-ás sikert értek el Haris Seferovic, a Galatasaray csatárának a góljával. Portugália az utolsó csoportmeccs során 2:0-ra tudta legyőzni Uruguayt, így viszonylag magabiztosan várhatja a találkozót, ám Ronaldo viselkedése erősen rányomja a bélyegét a csapat körüli morálra, és még az is könnyen előfordulhat, hogy a 37 éves támadó nélkül lépnek pályára kedd este.

VB 2022, 17. nap:

További vb program, nyolcaddöntők:

Péntek: Horvátország-Brazília 16:00

Péntek: Hollandia-Argentína 20:00

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.