Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Vb 2022 mai meccsek: Japán-Horvátország és Brazília-Dél-Korea nyolcaddöntő párosítás

Katari foci-vb, kieséses szakasz: Nyolcaddöntő párosításokkal, és izgalmasabbnál izgalmasabb meccsekkel folytatódik az idei futball világbajnokság, amikor már nem fér bele a hibázás lehetősége, és a vesztes kénytelen hazarepülni Katarból. Követve az utolsó csoportmeccsek idősáv-beosztását, az egyenes kieséses szakaszban is két időpontban láthatunk majd mérkőzéseket, ismét olyan csapattal a tévében, amelyik a végső győzelemre is esélyes lehet.

Kezdésnek Japán csap össze az Horvátországgal, majd ezt követően este érkeznek Neymarral a brazilok, akik Dél-Koreával fognak megmérkőzni. Mindkét meccset hétfőn játsszák.

Szerencsére az idei katari vb meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Így tudod nézni a 2022-es katari FIFA-világbajnokság meccseit online és kábelen

Mikor játsszák a nyolcaddöntő meccseket?

A mérkőzéseket december 5-én hétfőn rendezik meg, két különböző időpontban. A délutáni Japán–Horvátország meccset 16:00-kor rendezik meg Al-Wakrahban, az Al Janoub Stadionban. Az Brazília-Dél-Korea összecsapást 20:00-kor Dohában, a konténerekből álló 974 Stadionban.

A nyolcaddöntő párosításokat már csak kizárólag az M4 Sport közvetíti HD minőségben.

Ez várható:

A katari torna egyértelmű meglepetése Japán csapata: rögtön kezdésnek 2:1-re verték az azóta már haza is repült német válogatottat, és a costa ricai vereségük után ismét erőt tudtak meríteni, így a spanyol válogatott legyőzésével továbbjutottak a nyolcaddöntőbe. A horvát válogatott viszont további komoly erőpróba elé állítja az ázsiai országot, akik a tornán hektikus, és olykor döcögő játékukkal is képesek voltak továbbjutni. A marokkói 0:0 után jó játékkal 4:1-re verték Kanadát, majd ismét egy soványka 0:0-ra futotta a szintén búcsúzó belga válogatott ellen, ami azt mutatja, hogy még mindig nem láttuk a horvát válogatott igazi arcát, ami lehet, hogy Japán ellen fog igazán megmutatkozni.

A másik ágon az egyre jobb formában futballozó Brazília lép pályára a konténerstadionban, ellenfelük pedig az a dél-koreai válogatott lesz, akik csupán a milliméternek, a VAR-nak, illetve a szerencséjüknek köszönhetik a továbbjutásukat, ami viszont akár előnyükké is válhat.

A két csapat eddigi 7 egymás elleni összecsapásából csupán egy koreai győzelem született, és idén júniusban egy barátságos mérkőzésen Tite legénysége 5:1-re győzött Szonék ellen, akik viszont a Portugálok elleni győzelmükkel kivívhatták a dél-amerikaiak tiszteletét is, így egészen biztosan egy izgalmas összecsapásra számíthatunk.

VB 2022, 16. nap:

További vb program, nyolcaddöntők:

Kedd: Marokkó-Spanyolország 16:00

Kedd: Portugális-Svájc 20:00

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.