Vb 2022 mai meccsek: Hollandia–Egyesült Államok és Argentína–Ausztrália nyolcaddöntő párosítás

Katari foci-vb, kieséses szakasz: Nyolcaddöntő párosításokkal, és izgalmasabbnál izgalmasabb meccsekkel folytatódik az idei futball világbajnokság, amikor már nem fér bele a hibázás lehetősége, és a vesztes kénytelen hazarepülni Katarból. Követve az utolsó csoportmeccsek idősáv-beosztását, az egyenes kieséses szakaszban is két időpontban láthatunk majd mérkőzéseket, rögtön két olyan csapatottal a tévében, akik a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.

Kezdésnek Hollandia csap össze az Egyesült Államokkal, majd ezt követően este érkeznek Messiék, akik az Ausztrálokkal fognak megmérkőzni. Mindkét meccset szombaton játsszák.

Szerencsére az idei katari vb meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák a nyolcaddöntő meccseket?

A mérkőzéseket december 3-án szombaton rendezik meg, két különböző időpontban. A délutáni Hollandia–Egyesült Államok meccset 16:00-kor rendezik meg a Halífa Nemzetközi Stadionban. Az Argentína–Ausztrália összecsapást 20:00-kor az Ahmad bin Ali Stadionban.

A nyolcaddöntő párosításokat már csak kizárólag az M4 Sport közvetíti HD minőségben.

Ez várható:

Tovább élesedik a verseny a katari vébén, és aki itt hibázik, annak nincs már lehetősége a javításra, és ez igaz a holland vagy az argentin válogatottra is. Az amerikai válogatott pontosztoszkodással kezdte meg a csoportmeccseket Wales ellen, majd az angol válogatott ellen egy 0-0-val sikerült lehozniuk a találkozót. Berhalter legénysége szinte bármelyik csapat ellen esélyes lehet, így látva a Hollandok kiváló támadójátékát egy izgalmas összecsapásra számíthatunk. Legutóbb 2015-ben találkoztak egymással egy barátságos mérkőzésen, ahol még Guus Hiddink és Jürgen Klinsmann ült a kispadon, és utóbbi örülhetett jobban, hiszen az amerikai csapat 4-3-ra diadalmaskodott.

Az argentin henger a lengyelek ellen kezdett igazán beindulni, ám a lövések pontosságán még csiszolniuk kell, hiszen a 23 lövésükből „csupán” két gólt szereztek. A szaúdi fiaskót talán sikerült maguk mögött hagyni, mégis kellő óvatosságra inti majd őket, hiszen Ausztrália először Tunéziát, majd a titkos esélyesként számon tartott Dániát is megverte, igaz a franciáktól 4 gólt is kaptak, ami azt jelenti, hogy egy nagy csapat ellen nem igazán tudnak hatékonyan kibontakozni.

A két csapat utolsó négy mérkőzését rendre az argentin csapat nyerte 8 rúgott, és 2 kapott góllal.

VB 2022, 13. nap:

További vb program, nyolcaddöntők:

Vasárnap: Franciaország-Lengyelország 10:00

Vasárnap Anglia-Szenegál 20:00

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.