BREAKING: Megvan az időpont, hivatalosan ekkor érkezik a The Mandalorian 3. évada a Disney+-ra(FRISSÍTVE)

Márciusban érkezik a Mandalóri 3. évada a Disney+-ra magyarul is.

Alig hogy befejeződött a legújabb Star Wars sorozat Andor címmel, a rajongók már alig várták az új bejelentést, ami a soron következő SW produkciók között a legfrissebb élőszereplős sorozat lehet.

A bejelentésre nem kellett sokat várni, sőt, azóta a friss poszter is megjelent.

Hivatalos poszter

Elsőként majd január 4-én érkezik a Disney+-ra a Star Wars: A Rossz Osztag (Bad Batch) animációs sorozat 3. évada, majd két hónap türelmetlen várakozás után jöhet a sokak által várt másik folytatás, a Mandalóri új évada. A hírt a brazil Comic-Con Experience-en jelentette be Jon Favreau és Dave Filoni a sorozat showrunnerei és producerei, de ott volt természetesen maga Pedro Pascal is.

Mikor érkezik a The Mandalorian új évada?

A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadának premierje 2023. március 1-jén szerdán lesz a Disney+-on. Ahogyan az előző évadoknál, várhatóan a The Mandalorian új évad is magyar szinkronnal érkezik, ám erről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást.

A Disney viszont már néhány hónappal ezelőtt kiadta a 3. évad első teaser kedvcsinálóját, és akkor még csupán egy azt írták alá, hogy valamikor 2023-ban érkezik a sorozat, aminek ma érkezett meg a hivatalos premier megerősítése. Az új részekben Pascal, Wayne, Sackhoff és Swallow mellett a 3. évadban többek között visszatér Carl Weathers Greef Karga szerepében és Paul Sun-Hyung Lee Carson Teva pilóta szerepében is.

A Star Wars univerzum 2023-ban viszont még tovább bővül: érkezik még a Ahsoka és a 130 milliós költségvetéssel is rendelkező Skeleton Crew című sorozatok is.

#disneyplus #disney+ #themandalorian #mandalori

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.