Vb 2022 mai meccsek: Lengyelország–Argentína és Szaúd-Arábia–Mexikó, így változik a vb menetrend

Folytatódik a katari foci-vb: A keddi vb meccsekkel megváltozik az eddig megszokott vb menetrend. A világbajnokság nyitómeccse után, azaz múl hétfő óta az első meccset délelőtt 11 órától láthattuk, majd ezt követte a 14:00, a 17:00, majd az esti 20:00-ás kezdés. Ez mostantól úgy módosul, hogy az utolsó csoportkör mérkőzéseit, tehát a C csoportból az esti Lengyelország–Argentína és az Szaúd-Arábia–Mexikó összecsapást is azonos időben rendezik, jelen esetben 20:00 kezdéssel.

Az katari vb új kezdési időpontjai egészen péntekig így is maradnak. Onnantól következik majd a nyolcaddöntős párosítás, és már csak egy-egy meccset láthatunk, de ez a kétsávos időbeosztás marad tovább műsoron.

Azonban szerencsére az idei katari vb meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák a délutáni vb meccseket?

A mérkőzéseket november 30-án szerda délután 20:00-kor rendezik meg. A Lengyelország–Argentína összecsapást Dohában az 974 Stadionban, az Szaúd-Arábia–Mexikó találkozót pedig azLoszail, Lusail Iconic Stadion Stadionban.

  • A Lengyelország–Argentína az M4 Sporton követhető (HD)
  • A Szaúd-Arábia–Mexikó az M4 Sport+/Duna World csatornán, ami hagyományos módon csak SD felbontású, viszont weben vagy applikációval HD.

Argentína a szaúdi vesztes mérkőzése után fel tudott állni Mexikó ellen a padlóról. Ez többek között annak is köszönhető, hogy sokat javult a támadójáték, hiszen 5 kaput eltaláló lövésükből kétszer eredményesek is voltak. Lionel Mesi 64. percben, Enzo Fernández pedig a 84. szerzett góljára nem született válasz a mexikói részről, így megszerzett három pontjukkal jelenleg a lengyelek mögött a másodikak, és éppen velük kell megmérkőzni a továbbjutásért.

Amennyiben Argentína kikap vagy döntetlent ér el, Szaúd-Arábia pedig legyőzné Mexikót, akkor égszínkék-fehérek kiesnek a vébéről, ami utoljára a csoportmeccsek alkalmával a 2002-es Kore-Japán közös rendezésű vébén fordult elő.

Mexikó csupán akkor juthat tovább, ha Lengyelország minimum három góllal kikap Argentínától, ők pedig legyőzik azt a Szaúd-Arábiát, akik az első csoportmeccsen viszont vesztes állásból legyőzték Messiéket. Nem lesz egy egyszerű feladat, ám ebben a csoportban tényleg bármi előfordulhat.

További vb program:

Csütörtök, F csoport, Horvátország–Belgium 16:00

Csütörtök, F csoport, Kanada–Marokkó 16:00

VB 2022, 11. nap:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

M4 Sport Plus / Duna World (csak weben HD adás): https://mediaklikk.hu/duna-world-elo/

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.