Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Vb 2022 mai meccsek: Portugália–Uruguay – vb program

Spotműsor a tv-ben: Bosszút állhat Portugália Uruguay ellen? Hétfőn is még négy mérkőzéssel folytatódnak a küzdelmek.

Egy hete tart a vébé. November 20-án a Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vb meccseit 2022-ben már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Így tudod nézni a 2022-es katari FIFA-világbajnokság meccseit online és kábelen

Mikor játsszák a Portugália–Uruguay mérkőzést?

A mérkőzéseket november 28-án hétfőn rendezik magyar idő szerint 20:00-kor a Loszail, Lusail Iconic Stadionban.

Vajon Portugália bosszút áll majd Uruguay ellen

A vb 9. napjának esti mérkőzésének parázs előzmény is van. A La Celeste volt az a csapat, amelyik kiejtette Portugáliát a 2018-as világbajnokságról a Szocsiban rendezett nyolcaddöntőben, és 2-1-es győzelmével továbbjutott a negyeddöntőbe, ahol a későbbi világbajnok franciák búcsúztatták.

A Cristiano Ronaldóval felálló portugál csapat múlt csütörtökön megtette az első lépését a kieséses szakasz felé Katarban, miután 3-2-re legyőzte Ghánát. A gólokat Ronaldo mellett Joao Félix és Rafael Leai szerezte, és a három találat, illetve a 11 kaput eltaláló lövések száma kedvező előjel lehet a csapat számára a folytatásra. A csapat egyik legjobbja Bruno Fernandes volt, aki óriási szerepet vállalt, és ő segíthet Portugáliának diktálni a tempót majd Uruguay ellen is.

Uruguay csupán egy 0-0-s döntetlenre volt képes Dél-Kore ellen, és ami még inkább probléma lehet a csapat számára, hogy helyzetük sem nagyon volt a mérkőzés alatt. Azonban Federico Valverde beállásával jelentősen felfejlődött a csapat teljesítménye, ami Portugália ellen még tovább javulhat majd.

További vb program:

A csoport, Hollandia–Katar (hétfő) 16:00

A csoport, Ecuador–Szenegál 16:00

B csoport, Wales–Anglia 20:00

B csoport, Irán–Egyesült Államok 20:00

VB 2022, 9. nap:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3ucNykR

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.