Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Vb 2022 mai meccsek: Brazília–Svájc – vb program

Spotműsor a tv-ben: Brazil-Svájc, majd este portugál-Uruguay. Hétfőn is még négy mérkőzéssel folytatódnak a küzdelmek.

Egy hete tart a vébé. November 20-án a Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vb meccseit 2022-ben már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Így tudod nézni a 2022-es katari FIFA-világbajnokság meccseit online és kábelen

Mikor játsszák a Brazília–Svájc mérkőzést?

A mérkőzéseket november 28-án hétfőn rendezik magyar idő szerint 17:00-kor Dohában, a 974 Stadionban

A g csoportban Brazília szinte tökéletesen kezdte a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, amikor 2-0-ra legyőzte Szerbiát, és a mérkőzés folyamán teljes fölényben játszott. A Selecao összesen 24 lövést indított az ellenfél kapuja felé, és Richarlison kettős góllal igazolta jogosultságát a csapatban.

Azonban mint kiderült, a brazil csapatnak Neymar nélkül kell felállniuk, ugyanis a PSG klasszisa megsérül a szerbek ellen, a bokáját ért rugdosások miatt, aminek végül az lett a következménye, hogy a csatár az utolsó perceket már a kispadon töltötte, és muszáj pihentetni a lábát. Amúgy ez a győzelem volt a brazilok zsinórban szerzett 8. győzelme, és Tite edző serege a 2021-es Copa America döntője óta nem veszített el mérkőzést. Ezalatt az időszak alatt 28 gólt rúgtak, meccsenként 3,5 gólátlagot elérve, amik a csapat támadóerejét is kellőképpen mutatják.

Svájc Breel Embolo 48. percben szerzett góljával legyőzte Kamerunt, és innen várják a brazil csapat elleni fellépésüket. Murat Yakin vezetőedző irányításával Svájc még mindig rendkívül eredményesen játszik. A világbajnokság előtt a spanyol és a portugál óriást is legyőzték a Nemzetek Ligájában, így tehát a Selecaonak sem szabad őket fél vállról venniük, és az előzményeket figyelembe véve egy parázs ütközetre számíthatunk.

VB 2022, 9. nap:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3Xwkanc

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.