Ilyen lett a Top Gun: Maverick SkyShowtime előzetese

Sok új film és sorozat érkezik februárban Magyarországra a SkyShowtime érkezésével, amelyek között kiemelkedik Joseph Kosinski filmje a Top Gun:Maverick. Igaz a blockbuster hazai bemutatója több mint 120 napja, május 26-án volt, Bob Bakhis korábban viszont azt ígérte, hogy a kiemelt mozis premierek streaming bemutatkozása sem lesz hosszabb 45 napnál, ami még a pandémia alatt tartható is lett volna.

Azonban azóta már jól tudjuk, hogy ezek a korábbi ígéretek egy ideje sokkal racionálisabb alakot öltöttek, a stúdióknak és televíziós hálózatoknak sokkal több bevételi forrásra van szükségük az életben maradáshoz, amik átírják a streaming tartalomfogyasztás korábbi szabályait is.

Ahogyan azt november elején megírtam, a SkyShowtime 2023- februárjában, szűk három hónap múlva érkezik meg Magyarországra. Előtte december 14-én debütál Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. Velünk egy időben válik hivatalosan is elérhetővé Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is.

Azokban az országokban, ahol már elérhető a szolgáltatás – ilyen az északi országok (ahol korábban a Paramount+ volt jelen, illetve Hollandia, oda karácsony előtt 2 nappal, december 22-én kerül fel a műsortárba a Tom Cruise főszereplésével készült, és látványos jelenetekben bővelkedő Top Gun:Maverick, amelynek a szolgáltatói előzetese már elérhető.

Az új Top Gun film mellett olyan népszerű filmek is érkeznek februárban, mint a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lépAz Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város (jelenleg az HBO Maxon érhető el), a Downton Abbey (A hat évad elérhető most az HBO Maxon, illetve az amazon Prime Videón): Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk is.

Sorozatok terén a régóta várt Halo, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New Worlds, illetve a Showtime által gyártott Yellowjackets, vagy a Dexter: New Blood is látható lesz, de ide sorolható még a Super Pumped: The Battle for Uber és a First Lady, az American Gigolo, a The Rising, a The Fear Index, a The Midwich Cuckoos, illetve az Esküdt ellenségek 21. évada is.

#skyshowtime

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.