VB 2022: Így tudod nézni az Uruguay–Dél-Korea meccset, VB program

Sportműsor ajánló, mai foci-vb meccsek, második közvetítés:

A vasárnapi Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vb meccseit 2022-ben már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák az Uruguay–Dél-Korea mérkőzést?

A mérkőzést november 24-én csütörtökön, magyar idő szerint 14:00-kor rendezik az al-Rajján, Education City Stadionban.

H csoport, első mérkőzés: Az kétszeres világbajnok Uruguay 1950 óta nem játszhatott címmérkőzésen. Ez már csak azért is érdekes, hiszen csupán három Európán kívüli nemzetnek, Brazíliának, Argentínának és Uruguaynak sikerült vb döntőbe jutni, és az első, illetve utolsó válogatott ma kezdi meg a vébé szereplését. Hogy fokozzam a várakozásokat, Brazílián és Argentínán kívül pedig csak két Európán kívüli ország jutott az elődöntőbe 1970 óta, ez a két csapat pedig nem más, mint Dél-Korea 2002-ben és Uruguay 2010-ben. Uruguay a 2010-es Dél-afrikai vébén ugyan bejutott a legjobb négy közé, ott viszont kikapott Hollandiától 3-2-re, majd a bronzmeccset is elveszítette a németek ellen, így a negyedik helyen zárta a küzdelmeket. 2018-ban a negyeddöntőben az a francia válogatott búcsúztatta, amelyik végül Moszkvában megnyerte a világbajnoki címet.

Uruguay számít a meccs esélyesének. A csapat hatékonyan képes ötvözi olyan veterán támadók, mint Luis Suarez és Edinson Cavani tapasztalatait – mindketten a negyedik világbajnokságon szerepelnek – ígéretes fiatal titánokkal, mint a reálos Federico Valverde.

Paulo Bento által irányított Dél-Korea a már említett 2002-ben elér 4. hely után legközelebb 2010-ben tudott továbbjutni a csoportból, ahol éppen Uruguayal találta szembe magát a legjobb 16 között, és a dél-amerikai csapat Suárez duplájával 2-1-re megverte Lee Chung-yongékat. A jelenlegi csapat legértékesebb játékosa a Premier League előző szezonjának gólkirály Son Heung, aki maszkban léphet pályára Katarban, ami mellett továbbra is fennál az arcsérülés veszélye, mit még a Bajnokok Ligája-mérkőzésen, Chancel Mbembával történt ütközés során szerzett. Son játéka kulcsfontosságú lehet, hiszen 104 válogatott meccsen 35 gólt szerzett, és kiesése komoly problémát jelentene a csapat számára.

Uruguay a 14. a FIFA világranglistáján, míg a dél-koreai csapat a 28. pozíciót foglalja el.

További vb program:

H csoport, Portugália–Ghána 17:00

G csoport, Brazília–Szerbia 20:00

B csoport, Wales–Irán (péntek) 11:00

A csoport, Katar–Szenegál (péntek) 14:00

A mérkőzést élőben tudjátok követni kábelen és online is, az M4 Sport csatornáján.

VB 2022, ötödik nap, h csoport:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3AFKq4F

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

  • Svájc–Kamerun összefoglaló (G csoport, 2022 november 24. csütörtök)
  • Belgium–Kanada összefoglaló (F csoport, 2022 november 23., szerda)
  • Spanyolország–Costa Rica összefoglaló (E csoport, 2022. november 22., szerda)
  • Németország-Japán összefoglaló (E csoport, 2022 november 23., szerda)
  • Marokkó–Horvátország összefoglaló (F csoport, 2022. november 23., szerda)

#vb2022 #sportstreaming #műsoronplus #vbprogram

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.