VB 2022: Így tudod nézni a Svájc–Kamerun meccset, mai VB program

Sportműsor ajánló, mai foci-vb meccsek, első közvetítés:

A vasárnapi Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vb meccseit 2022-ben már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák a Svájc–Kamerun vb mérkőzést?

A mérkőzést november 24-én csütörtökön, magyar idő szerint délelőtt 11:00-kor rendezik az al-Vakra, al-Dzsanúb Stadionban.

G csoport, első mérkőzés: Svájc 2006-óta folyamatos résztvevője a világbajnokságoknak, és egyedül 2010-ben nem tudtak továbbjutni a csoportjukból. Murat Yakin csapatát sokszor említik olyan titkos esélyesnek, akiknek ugyan nincsenek kiemelkedő sztár játékosaik, csapategységben viszont képesek lehetnek egy-egy kiugró teljesítményre. Ráadásul ott lesz a csapatban az Arsenal sztárja Granit Xhaka mellett Xherdan Shaqiri is, aki ha mind a három mérkőzésen pályára lép – Kamerun, Szerbia és Brazília ellen is, akkor utolérheti Alain Geigerát az örökranglistán, aki jelenleg a második legtöbb meccsel rendelkezik a válogatottban. Svájc az 1954-es hazai rendezésű vébén érte el történetének legjobb eredményét, és ha ezt a negyeddöntős szereplést Katarban is meg tudnák ismételni, akkor Shaqiri be is előzhetné Servette korábbi játékosát. A csapat amúgy az elmúlt hat nagy tornájából ötből továbbjutott az aktuális csoportkörből, ráadásul a 2020-as Európa-bajnokságot úgy tették emlékezetessé, hogy kiütötték a világbajnok Franciaországot a tizenegyespárbajban, és a katari vb selejtezőmeccseit is veretlenül sikerült teljesíteniük.

Kameron egyike annak az öt afrikai csapatnak, amely részt vehet az idei világbajnoskágon, viszont nem voltak ott 2018-ban Oroszországban, és az azt megelőző két vébén, Dél-Afrikában és Brazíliában sem tudtak továbbjutni a csoportjukból. A fékezhetetlen oroszlánok számára a felkészülési meccseken sem sikerült magabiztos játékot nyújtani, ami azt jelenti, hogy június 9 óta lejátszott 4 mérkőzésükön nyeretlenek maradtak, és kikaptak Üzbegisztántól, illetve Dél-Koreától is. Akikre érdemes lesz viszont odafigyelni Gael Ondoua (Hannover 96) és két hazájában játszó csatár Souaibou Marou és Jerome Ngom (Coton Sport illtve Colombe Sportive du Sud Officee), akik okozhatnak még kellemetlen perceket a kapu előtt az alpesi országnak.

Svájc a FIFA világranglista 15. helyén, Kamerun pedig a 43. helyén található.

További vb program:

H csoport, Uruguay–Dél-Korea (csütörtök) 14:00

H csoport, Portugália–Ghána (csütörtök) 17:00

G csoport, Brazília–Szerbia (csütörtök) 20:00

B csoport, Wales–Irán (péntek) 11:00

VB 2022, ötödik nap, g csoport:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3AEBDA9

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

  • Belgium-Kanada összefoglaló (F csoport, 2022 november 22., szerda)
  • Spanyolország–Costa Rica összefoglaló (E csoport, 2022. november 22., szerda)
  • Németország-Japán összefoglaló (E csoport, 2022 november 23., szerda)
  • Marokkó–Horvátország összefoglaló (F csoport, 2022. november 23., szerda)
  • Franciaország–Ausztrália összefoglaló (D csoport, 2022. november 22., kedd)
  • Mexikó–Lengyelország összefoglaló (C csoport, 2022. november 22., kedd)

#vb2022 #sportstreaming #műsoronplus #vbprogram

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.